Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.4.2017
 

Baabel sulkeutuu koska tavoite on saavutettu

Kun Jumala oli luonut maan ja se oli jo kerran hukutettu, eikä Jumalalla ollut paljon keinoja käytettävissä, koska koko maailma oli seuraamassa tässä tilanteessa omavoimaisuutta, ilman Jumalaa. Siinä kohtaa Jumalan oli hajotettava maailma jotta joku sukuhaara esimerkiksi Abraham, voisi johdattaa jonkun kansan vanaveden Jumalan luo.

Jumala siis näki kuinka Baabel johtaa täyteen jumalattomuuteen, eikä halunnut enää sen jatkuvan.

_1. Mooseksen kirja 11:1-9

Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi.

Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. Ja he sanoivat toisillensa: ”Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi”. Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina.

Ja he sanoivat: ”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan”.

Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: ”Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä.

Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.

Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Baabel sulkeutuu!

Olemme kohta paluupisteessä, koska maailma on jo nähnyt sinne missä on se minne se ei yllä, eikä ole valtaa mennä:

Lehti: Hiljattain löydetty planeetta kiertää niin kutsuttua punaista kääpiötä Valaskalan tähdistön ”pyrstössä”. Planeetalla näyttäisi olevan ilmakehä ja se sijaitsee asuttavalla vyöhykkeellä.

Eli siellä ei ole liian kuuma eikä liian kylmä, jotta planeetalla voisi olla nestemäistä vettä.

Planeetta on nimeltään LHS 1140b ja se on kooltaan 1,4 kertaa suurempi kuin maapallo. Tutkijat kutsuvat sitä ”Super-Maaksi”.

Se kiertää emotähteään kymmenen kertaa lähempänä kuin Maa omaa Aurinkoaan. Koska emotähti on punainen kääpiö, se on huomattavasti viileämpi kuin Aurinko.

Planeetta on vain 39 valovuoden päässä meistä, joten sinne voisi hyvinkin lähettää signaaleja.

Ja kuinka ollakaan, kaiken huipuksi Valaskalan tähdistön ”pyrstössä” jossa on taas Joonaan merkki mukana.

 

Takaisin