Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.4.2017
 

Maailman vanhin kuoli – VIIMEINEN 1800 luvulla syntynyt

Vuonna 1899 istui alas siionistinen neuvosto jotka päättivät silloin perustaa Israelilaisen valtion. Tämän jälkeen alkoi suuri muuttoliike vanhan Israelin alueelle ja he aikalaiset OSTIVAT maansa sen ajan palestiinalaisilta.

Raamattu puhuu tähän samaa liittyen Jeesuksen omien sanojen mukaan kun opetuslapset kyselivät hänen paluustaan. Jeesus siis sanoi näin:

Matteus 24:32-34 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.

Tuo sen aikainen kokous oli siis siitä merkityksellinen että se aloitti tämän tapahtuman, jonka sisällä on se sukupolvi joka ei poistu. Nyt on SE RAJA ylitetty ja sen toisella puolella, tuota kokousta ennen, vuonna 1800 luvulla syntyneet ovat menneet historiaan.

Siinä mielessä eräs ainakin minun jo pitkään seuraamani raja ylittyi.

 

Takaisin