Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.4.2017
 

Rauhaisaa Herramme Jeesuksen ristinvoiton aikaa

Herramme Jeesus Kristus otettiin kiinni kiirastorstaina ja luovutettiin juutalaisten rabbien ja ylipappien käsiin, jotka sitten veivät tätä paikasta toiseen hakattavaksi ja kidutettavaksi, tuomiolta tuomiolle, kunnes seurravana päivänä hänet ristiinnaulittiin. Mutta vain kolmeksi päiväksi Jeesus oli kuolleena, käyden tuonelassa ja syvyyksissä. Hän lunasti kuoleman ja tuonelan avaimet, nousi haudastaan ja meni ylös taivaaseen, lunasti vielä Taivaan ja maan omistuksen itselleen avaamalla perintökirja, jota kukaan ei siihen mennessä kyennyt vielä avaamaan. Kunnes tämä Juudan juurivesa, joka oli teurastetun karitsan kaltainen, se teki ja lähti voittajana voittamaan sieluja itselleen.

Tämä kaikki oli kuitenkin hänen itsensä vapaehtoinen päätös ja suurenmoinen suunnitelma, koska ilman tätä tekoa ei hän olisi voinut lunastaa synnittömän kuolemansa kautta maailmaa itselleen. Ja kun näin kävi, niin siihen loppui saatanan omistussuhde maahan ja sen luotuihin, syyttäjä paiskattiin maailmaan ja lunastaja ja puolustaja nousi tämän tilalle Jumalan eteen.

Nyt kaikilla on oikeus ja mahdollisuus tähän veren perintöön, oksastaa itsensä takaisin siihen elämänpuuhun, jonka Jeesus Kristus hengellään antoi lunastaa puolestamme!

Vetää siis sanattomaksi niiden kiitosten määrän suhteen sitä nasaretilaista miestä kohtaan, joka olikin itse Jumalamme ja luojamme. (Joh. 1:1-5)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE LUKIJOILLE!

 

PS. minä kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa www.pelastussanoma.fi 2.0 versiota ja siksi kaikki tekeminen on nyt hiukan uutta ja jännää oppimista. Täytyy pääsiäisen jälkeen alkaa opetella kuvien liittely ym. Siunatkaamme myös veljeä joka teki nämä sivustot uudelleen. Se ei ollut pikku homma, eikä se saa jäädä huomiotta, patsi kaikki on kirjattu sinne Taivaskirjaan. Siellä me lunastamme sitten palkkashekkimme.

 

Takaisin