Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.4.2017
 

Inarin mies, Ari Suomen tuleva profeetta on nyt ilmeisesti 57-vuotias

(Omeriin 56 päivää)

Suomi24: profetiasivuilla oli seuraava kirjoitus vuodelta 2013

Niilo Yli-Vainio oli 57 VUOTIAS, kun herätys alkoi v.1977 kesällä. Kathryn Kuhlman profetoi, että kun on kulunut 30 vuottaNiilon kuolemasta, niin Suomessa alkaa suuriherätys.

Kaikki uskoivat siihen. Meni 30vuotta Niilon kuolemasta.

Markku Koivisto oli odottanut sitä hetkeä ja uskoi olevansa Suomen herättäjä, mutta hän ”kompastui” ollessaan 57 VUOTIAS. Sitten nousi Michael Howard ja ilmoitti olevansa huutavan ääni Suomessa. Perustipa vielä yhdistyksenkin Huutavan ääni ry. Kun Niilo Yli-Vainion kuolemasta oli kulunut 16.11.2011 30vuotta, täytti Michael Howard samana päivänä 57 VUOTTA.

Vuonna 1956 Yli-Vainio näki näyn Suomessa alkavasta herätyksestä. Tänävuonna näystä tulee kuluneeksi 57 VUOTTA.

Niilo Yli-Vainio tunnusti katkerana v.1981, että tämä ei ole se herätys, josta hän näki näyn vuonna 1956.

Tuleva herätys…

Onko mies, jonka Jumala nostaa, 57 VUOTIAS ?

Inarin profeetta Ari, elkkä siis saamani profetian päähenkilö on nyt mitä ilmeisimmin juuri 57-vuotias ja aika alkaa olla nyt täysi. Olemme odottaneet 10 päivää ahdituksissa ja vuosi 2017 kesällä tulee kuluneeksi 40 vuotta Ylivainion 1977 herästyksen alusta.

Morsiamen tempaus on se joka sytyttää herätyksen ja Omerin laskenta osuu aina juuri kesän kynnykselle ja Ari aktivoituu heti. Hän tietää kyllä merkin ja mitä pitää heti tehdä, vaikkei siihen vielä osaakaan uskoa. Hänet on kyllä valmisteltu huolella työhönsä.

Lisäksi meillä on erityisen merkittävä muukin ajankohta saman vuorokauden aikana, nimittäin 5.6.1967 alkoi kuudenpäivän sota, siis 50 vuotta sitten, joka taas on riemuvuosijuhla.

Monta merkittävää asiaa osuu nyt paikoilleen! Eikä siis ole ihme jos nyt on koko maailma suurinpiirtein hyäkännyt suurena joukkona allekirjoittanutta vastaan tuomitsemaan ja haukkumaan vaikka miksi eksyttäjäksi ja juopoksi ym. mitä nyt keksivät…

 

Takaisin