Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.4.2017
 

Onko synneissämme joitain elämätaakkoja? Luulen että on!

Tässä tuli vaan viime päivien kokemuksesta mieleen että jos meillä on taakka syntilistalla, jota emme ole täysin osanneet puhdistaa Jeesuksessa. Siis me olemme Jeesukselle selittäneet että tuo mies käski minun tehdä abortin, eikä se ollut minun vika. Niin tässä tapauksessa aikaa kulumalla Jumala ottaa pois empatian ja jättää kylmän kolon sydämeen, joka aiheuttaa lukemattomia ongelmia elämään armottomuutena lähimmäistä kohtaan.

Videolla näytetään abortoitu tulitikkuaskin kokoinen lapsi, jolla selvästi on kaikki elämän suojeluvaistoa myöden olemassa. EI HERKILLE!!

https://www.facebook.com/TheConservativeMemeKing/videos/380811408985274/

Elikkä jokainen joka selittelee syitään Jeesukselle, ei koskaan ole anteeksiannon piirissä, koska Jeesus ei ole automaatti, jolle voidaan tosta vaan tuoda kaikki katumatta aidosti. Tätä myötä poistuu kaikki muukin pelastuksen piiri, joka koskee siis morsianta.

TÄSTÄ SYYSTÄ… Matteus puhuu rikkaviljasta joka on sidottava kimppuihin ettei sadonkorjaajat leikkaisi sitä nisun muakana. Niin pieni ero on morsiamen ja häävieraan välillä. Jokainen tänne jäävä tulee tajuamaan syyn mutta se vaatii itkun ja nöyrtymisen.

 

Takaisin