Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.4.2017
 

Totuus seuraa loogisia askeleita ja valhe seuraa ristiriitaisia askeleita

Morsiamen tempauksessa on kyse ennen kaikkea Jeesuksen odottamisen tarpeesta ja sellainen ei voi koskaan johtaa mihinkään harhaan, koska Raamattu kehottaa valvomaan ja odottamaan. Totuus seuraa loogisuuden askeleissa ja valhe seuraa ristiriitojen askelia.

Joten mihin tempausta tarvitaan jos kerran Jeesus tulee maan päälle? Mutta tempausta tarvitaan, mikäli Jeesus pelastaa sanansa mukaan morsiamensa hädän hetkestä ja tempaus toteutetaan selvän sana mukaisesti siten että toinen otetaan ja toinen jätetään. Näin Raamattu asian selvästi ilmoittaa ja silloin alkaa karitsan häät.

Mutta mitkä häät ne sellaiset on, joissa ei olisi loogisuuden nimissä häävieraita? Täytyy siis tulla suurempi tempaus vielä, koska loogisuuden nimissä, eihän morsiamia ole häissä enemmän kuin vieraita, vaikka millaiset häät olisi.

Luukas 12. luvussa kerrotaan näistä ihan loppuun asti jäävistä, odottakaa kupeet vyötettyinä milloin Herra palajaa häistään. Loogisuuden vuoksi voinen sanoa että miksi Jeesus palaa häistään kaikkine pyhinensä, jos ei ole ensin noutanut morsianta ja häävieraita häihinsä?

 

Takaisin