Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.3.2017
 

Seuraavina päivinä ylitetään Jumalan rajapyykki

(Omeriin 70 päivää)

Juutalaiset vaihtaa vuottaan syksyllä mutta Nooalle Jumala on jo kauan ennen Abrahamia ilmoittanut, miten vuosi lasketaan. Me puhumme siis Israelin vuodesta ja Jumalan vuodesta joka siis alkaa 29.-30. maaliskuuta kun kuun sirppi näkyy Israelissa.

Tämä aloittaa siis uuden ajan Jumalan silmissä, joka on huomattava seikka. Uskon että me näemme pian jo vallan kummia asioita.

Morsian valmistautuu kehotukseen: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

Tämä portti ei siis ole lopullinen portti, jolloin Jumalan kansa olisi varsin vähälukuinen. Ei ollenkaan, vaan tästä portista sisälle menevät laukaisee valtaisan herätyksen maassamme, jonka kaltaista ei koskaan ennen ole nähty. Maailma kokee myös myrskyn, jollaista ei ole koskaan ollut ja ihmisiä tulee uskoon ja pelastuu pilvin pimein.

Kolikolla on myös kääntöpuolensa ja se menestys jää hetkelliseksi, sillä saatana saa täyden vallan ja tulee voittamaan Jumalan kansan. Mutta se on vain osavoitto, koska se ei ole sielunvoitto, vaan lihan voitto.

Pitäkää kiinni hatustanne, pukekaa Jumalan sotavarustus, pian mennään. Pelastussanomakin alkaa kohta juhlia 10-vuotisjuhlaansa 2.4.2017 joten ei ole ihme kun elämme kaikkialla muutosten aikaa.

 

Takaisin