Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.3.2017
 

Inarin profeetta ja toinen säkkipukuinen todistaja

(Omeriin 80 päivää)

Puhun tästä aiheesta aina välillä. Pitäisi varmasti puhua enemmän mutta pelkään hiukan aihetta, en siksi ettei se olisi ollut selvääkin selvempi Jumalan ilmoitus, vaan siksi koska minua hiukan huolestuttaa ettei tämän Inarin ukkelin henkilöllisyys paljastuisi. Minä koitan vaan hiukan suojella häntä, koska hän ei ole vielä itse valmis, eikä edes kunnolla alussakaan.

Mutta nyt tuli sanottavaa, koska sain jälleen vahvistusta sille Inarin miehelle. Tapasin nimittäin miehen joka on minua ehkä 5 vuotta nuorempi, eli samaa ikäluokkaa, joka on kuitenkin uskossa ollut jo pidemmän aikaa.

Hän ei ollut aiemmin erityisesti kuullut sanomaani tästä Inarin miehestä ja halusi kuulla siitä enemmän, joten kerroin. Sitten hämmästyksekseni hän alkaa tilittämään asiaa oman hengen kautta kokemana, että hän on aina ajatellut että toinen säkkipukuinen on se paljon puhuttu Tukholman profetian profeetta ja tämä tulee Suomesta. Sitten hän ei kuitenkaan kommentoinut mistä toinen tulisi. Sanoin että se tulee Israelista ja tämä pohjolan mies kohtaa tämän toisen vasta lopussa saavuttuaan sinne Israeliin, jossa heidät sitten tapetaan.

Eikä tässä kaikki, vaan tämä mies jatkoi tarinaansa ja yllätykseksi hänen lähisukulaissuhteensa ovat sieltä Ivalosta. tämä ei voi olla sattumaa ja tämäkin mies ymmärsi sen hyvin.

Sieltä Inarin järven rannoilta se profeetta tulee aikanaan, sen voin sanoa Jumalan sanana, koska minulle se on vahvistettu niin useaan kertaan ettei laskutaitoni enää riitä. Voitte uskoa että minä olin jääräpää myös alkaa uskomaan siihen. Nimittäin tämä henkilö oli minun mielestäni suurin piirtein se toiseksi viimeinen ihminen jonka olettaisin siihen rooliin sopivan. Mutta kun lähemmin asiaa ajattelin, niin hän on Jumalan itsensä valmistama. Hänellä ei ole ainoatakaan sidosta tai erityismyötätuntoa yhteenkään seurakuntaa. Hänellä ei ole myöskään iskostettua opinsuuntaa yhdenkään kirkkokunnan kautta, joten hän on hiomaton timantti, jota Jumala itse hioo parasta aikaa ja tämä timantti on karkaisua vailla valmis.

Kun ylösotto tapahtuu, niin siitä menee noin 40 päivää, niin hän ilmestyy Inarin järvelle kastamaan täynnä Jumalan henkeä. Hän on niin täynnä Jumalan Henkeä, ettei Elia, eikä Mooseskaan ole ollut niin täyttynyt Hengessä.

 

Takaisin