Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.3.2017
 

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!

Oikeuksiensa puolesta taisteleminen on aina loppupeleissä hävitty peli. Kirkonmiehet aikoinaan vääristelivät ihan tähän päivään saakka naisten alamaisuudella miehen oikeuksia, että nainen on kiistaton miehensä alamainen. Mies on toki perheen pää joka vie silti roskat kun nainen sitä tältä pyytää ja puistelee mukisematta matot jne. elikkä kun luemme Raamattua hieman tätä lausetta tarkemmin, niin sillä tarkoitetaan että luovu oikeuksistasi ja olkaa alamaiset toinen toisellemme. Oikeuksiensa kiinnipitäminen on loputon taistelu jossa ei ole koskaan lopullista voittajaa. Luovu oikeuksistasi aina, tämä on Raamatun sanoma. Siinä on voittajana Jeesus Kristus joka tuli meidän kaikkien alamaiseksi, pesi opetuslastensa jalat, vaikka oli koko maailmankaikkeuden Kuningas ja herrain Herra!

 

Takaisin