Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
23.2.2017
 

Tämän päivän Facebook kirjoitukseni

Olemmeko me pelkkiä vannoskelijoita, valehtelijoita ja hylkääjiä toisillemme? Kuinka moni meistä onkaan vannonut etten koskaan sinua jätä tai hylkää mutta kuitenkin tulee se päivä jolloin hylkäämme, emmekä me tahdo muistaa kuinka pyhästi me vannoimme ja lupasimme ettemme koskaan jätä toistamme.

Me vain hylkäämme ja jätämme ystävämme, sisaremme, veljemme, lapsemme, vanhempamme tai puolisomme! Jumala vihaa hylkäämistä Mal. 2:16 Sillä minä vihaan hylkäämistä, sanoo Herra, Israelin Jumala… joten kuinka sinä voit silti noin vain tehdä niin?

Kuinka paljon Jeesus kärsikään sinun puolestasi ristillä, eikä Hän silti hylkää sinua ja sinä silti väität kärsineesi niin paljon että hylkäsit minut tai hänet.

 

Takaisin