Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.2.2017
 

Kännykkävaara muutaman vuoden sisällä tapahtuva vitsaus – VAROITUKSEKSI!!!

Kerron tämän pelkästään uskovana turvallisuusvalvojana koska uskon ja profetian kautta näen pahan tilanteen syntyvän koko maailmassa.

Samsungilla ja monella muulla on jatkuvia ongelmia tämän asian kanssa, akut räjähtelee itsestään. Uskon että pohjimmiltaan syynä voisi olla lisääntyneet WiFi verkot joissa on valtavat säteilyarvot. Me emme näe emmekä ymmärrä ihan kaikkea mitä ilmassa tapahtuu. Me vain toimimme insinöörien keksintöjen perässä ja luotamme heihin. Jumala yrittää nytkin varoittaa koko maailmaa näiden räjähtelyiden kautta mitä tuleman pitää. JA… tähän liittyy myös mm. ihonalaisen sirun vaarat, sekä eräs asia minkä Jumalan pitää poistaa maailmasta ennen Jeesuksen tuloa, nimittäin ATK tiedostot KAIKKI! Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä mutta tuhatvuotiskaudelle ei mennä siten että maailmaan jää kovalevyille ja muille DVD tallenteille pornoa ja muuta väkivaltaa. Siinä toki menee kaikki data mitä ikinä maailman on luotu.

Kaikki tämä yllä mainitsemani asia juontuu ensimmäiseen VOI-huuto vitsausmaljaan. Ne lukevat Raamatussa siten että viides pasuuna +malja VOI huudolla ovat yksi sama asia:

Ilm.16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

Ilm. 9:1-12 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää. Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä. Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot; ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat. Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun. Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta. Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon. Ensimmäinen ”voi!” on mennyt; katso, tulee vielä kaksi ”voi!” -huutoa tämän jälkeen.

Koko vitsaus koskee pedonmerkin ottaneita ja kuten huomaat, viides pasuuna tuolla Voi-huuto maljalla on kokonaisuutena ilmoitetun vitsauksen kaltainen.

Tämä koko vitsaus lähtee siitä ymmärryksestä että meille on jo sähkötekniikan alkuvuosina 1800-luvulla näytetty miten suuri aurinkomyrsky tuhoaa kaiken sähkömekaniikan. Silloin tapahtu sellainen Jumalan antaman varoituksen nimissä, mutta siihen aikaan mikään muu ei tuhoutunut kuin lennättimet. Ne jopa syttyivät palamaan.

Tällainen valtava auringon säteilymagneettinen purkaus kun tapahtuu, sitä ei kestä DVD levyjen tallenteet, eikä tietokoneen sirut, ei kovalevyt eikä mitkään mihin on sähkömagneettista vaikutusta.

Olen nähnyt että eräs venäläinen hakkeri kehitti sellaisen sähköshokki USB tikun joka hajottaa koko tietokoneen alle sekunnissa. Se tekniikka on hyvin yksinkertainen, Se kerää virtaa itseensä sen muutaman sekunnin kymmenyksen ajan ja pamauttaa sen läpi koko koneen hajottaien kaikki virtapiirit ja kondensaattorit jne. jne.

Sellainen sähkömagneettinen pulssi käy yli koko maailman ja yksikään sähkölaite ei enää ikinä toimi sen jälkeen. Kaikki kännykät räjähtelee ihmisten taskuihin ja korville, sekä ihon alle ne sinne pisteyt sirut, kun tämä ilmiö tapahtuu.

Tämä on minun näkemykseni tästä asiasta.

 

Takaisin