Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
6.2.2017
 

Olen pahoillani, kun mulla ei ole ollut mitään sanottavaa vähään aikaan

Haluaisin kyllä puhua mutten viitsi puhua mistään keinotekoisesti omassa lihassani, vaan haluaisin aina kertoa mitä henki tuo sanottavakseni. Näin minä olen toiminut kaikki kymmenen vuotta kun olen täällä kertonut erilaisia asioita ja aiheita käsitellyt.

Antakaa enteeksi koska olen vajavainen ihminen, kuten me kaikki ja en saa aikaan juttuja, tai ne tuntuvat jo liian käsitellyiltä, eikä niissä ole enää mitään lisättävää. Maailma on kauheassa kunnossa ja valtion kirkkomme vielä korostaa tätä luopumuksen tilaa. Minäkin vain odotan Herraa Jeesusta tempauksen muodossa tulevaksi ja vie minuut muiden Häntä odottavien mukana pois täältä jossa alkaa pahat ajat. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin