Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.1.2017
 

Kevään 2017 omerinlaskenta 5.6. saa tänä vuonna ainutlaatuisen suuren merkityksen

Kevätohra löydetään yleensä viimeistään kevätpäiväntasaukseen mennessä (21.3.) ja uusikuu vaihtuu vasta aivan kuun lopussa, joten kevätohra varmuudella löytyy ajoissa jotta tämä laskelma tulee pitämään sikäli paikkansa.

Pääsiäinen osuu siis täsmällisesti 15.4. ja 3. Mooseksen 23.15-17 mukainen pääsiäissapatin jälkeinen päivä on 16.4. josta 7 viikon laskenta alkaa. Laskenta päättyisi muuten helluntaihin 4.6. mutta Mooseksen kirjassa sanotaan ikäänkuin korjattaisiin lausetta, että 50 päivää. Tämä johtuu melkoisella varmuudella siitä että kun maailma on pyöreä ja osassa maailmaa on aina päivää aikaisempi vuorokausi menossa ja jos Jumalan kellon täytyy saavuttaa joku tietty päivämäärä, niin sen täytyy mennä 24:llä tunnilla ohi tuon kyseisen päivämäärän, jotta koko maapallo olisi ajallaan. Omer siis päättyy 5.6.2017.

Veljemme Samuli eilen löysi peräti ihmeellisen asian joka kytkeytyy sitten vaikka kuinka hienosti tähän Omeriin, nimittäin Jerusalem on morsiamen vertauskuva ja riemuvuosi on 50 vuotta ja suuri juhlavuosi. Omerissa lasketaan 7 viikkoa, 50 päivää ja samoin on riemuvuosikin 7 vuosiviikkoa 50 vuotta. Nämä ovat siis yhtä!

Jerusalemin täytyy siis nousta ylös, tullakseen sieltä alas:

Joh.ilm. 21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.

Samuli hoksasi että kuuden päivän sota, jolloin Jerusalem vapautettiin alkoi tasan 50 vuotta sitten 5.6.1967 elikkä Jerusalemin vapautuksen riemuvuosijuhla alkaa juuri omerin laskennan päättyessä 5.6.2017 joka on erittäin hieno päivä Jerusalemin/morsiamen vapauttamiselle viettämään armoitettua lehtimajanjuhlaa.

Lopuksi haluan huomauttaa niille, joille tämä minun jokavuotinen omerinlaskenta on peikko ja haluatte mielellänne kutsua näitä aiempina vuosina jo ohi menneitä ilmoittamiani päivämääriä vääriksi profetioiksi ja sitä myötä allekirjoittaneen vääräksi profeetaksi. Noh, siis nämä omerin laskennat ovat jokavuotista aitoa Jeesuksen palavaa odottamista, eikä millään tavalla profetoimista. Nimittäin jos kutsut tätä omerin laskentaa väärin profetoimiseksi, niin samalla kutsut Raamattua ja Jeesuksen sanoja vääräksi ilmoitukseksi, nimittäin nämä ovat kaikki Raamatusta poimittuja ja siellä ennalta ilmoitettuja päivämääriä ja kaiken lisäksi Jeesus kehoitti meitä valvomaan ja odottamaan.

 

Takaisin