Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.1.2017
 

Tulevat päivät joita pidän merkittävinä seurata

1. päivämäärä on jo ensi viikolla 17.1.2017. Tuo päivä voi olla hyvinkin merkittävä kun ottaa huomioon Matteus 24:15-20 ja Daniel 12:10-12 sekä Daniel 9:27 Raamatun kohdat.

Levant alueella tapahtuva rauhansopimus jos tehdään tuona päivänä!!! Nimittäin siitä jos lasketaan 1290 päivää, joka on noiden Danielin sanomien päivien puolivälissä ja suuri epäonnen päivä Israelin kansalle, joten se päivä ei voi olla muu kuin Tisha be Av kuun 9. päivä. Tuo päivä täytyy myös osua muulle päivälle kuin sapatille, joka selittyy Matteus 24. luvusta. Erikoista tässä päivässä on se, että kahtena edellisvuonna ja samoin kahtena seuraavan se osuisi sapatille, joten se ei voi olla noina vuosina.

Pidetään siis silmät auki viikon päässä!

2. merkittävä päivä on tietenkin heti perään 20.1. jolloin Donald Trump vannoo presidentin virkavalan. Se voi sytyttää aika isoja mellakoita ja ties mitä muuta.

3. päivämäärä on 20.3.2017 kun Suomessa astuu voimaan epäraamatullinen ja miehen ja naisen välistä avioliittoa häpäisevä vapaa-avioliittolaki. Tämä tietenkin suututtaa Jumalaa mutta se ei välttämättä ole heti tuon ensimmäisen päivän rangaistus. Mutta Jumala saattaa osoittaa jotenkin tämän niille, joiden silmät eivät ole sokaistut.

4. päivämäärä on se kun Israelissa ilmoitetaan kevätohran löytyminen ja siitä seuraava uuden kuun sirppi on siellä nähty. Silloin vaihtuu Jumalan Nooalle antama vuoden vaihde ja miksikäs ei olisi oikein verrata siihen, koska Jeesus mainitsi ”Nooan päivistä” kun vertasi sitä hänen tulemuksensa päiviin. Tuo Nooan päivien uusi vuosi oletettavimmin osuu jonnekin 29.3.2017 paikkeille.

5. päivämäärä on sitten kun pääsiäisestä aletaan laskea Omeria, joka osuu kevätohran lötymisestä riippuen, todennäköisesti 5.6.2017 päivälle. Tämä on aina jokaisen vuoden kohokohta ylösottoa silmällä pitäen. Ei siis ihme kun sitä niin vihataan, kun sen edes mainitsee.

 

Takaisin