Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.10.2022
 

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius – profetoi?

Eihän tämä ole kivaa katsottavaa mutta tässä on aivan varmasti profetiaa mukana isolti. Nimittäin Robert Helenius on raskaan sarjan nyrkkeilijä, josta koko Suomi on ollut ylpeä taannoin, kun Robba iski vastustajia kumoon ilta toisensa jälkeen ja tästä povattiin tulevaa mestaria. Mutta yhtäkkiä Helenius ei enää pärjännytkään, vaikka tälle koitettiin muka laittaa heikkoja vastustajia, jotta hänet saataisiin näyttämään hyvältä.

Kuulostaako tutulta, kun näemme Suomen kansan tilaa. Olemme muka olleet maailman paras kansa, onnellisin ja vahvin niin monissa asioissa ja niin olikin joskus, kun kansamme vielä eli vanhan kansan uskon kautta.

Nyt me olemme jo vuosia luoneet maamme tilasta valheellista illlusioita, aivan kuin Heleniuksesta ja se kaikki tulee systemaattisesti näiden valhepuheiden kautta. Me olemme antaneet maamme susille…

Katsokaa mitä tulee tapahtumaan, kuinka meidän käy Venäjän edessä kun aika koittaa, että sen sallitaan meille tulla. Siinä käy juuri niin kuin Heleniukselle, että koko Suomi odotti pärjäävänsä, mutta eka erässä tyrmättiin täysin 100-0 puhtaasti. Me kehuskelemme siis nyt tuolla medioissa, kun Ukraina menestyy Venäjää vastaan ja Venäjä näyttää olevan rintamalla, kuin mikäkin ”pelle hermanni” ottaen turpiinsa joka ainoalla alueella.

Suomi on ollut Jumalan silmissä portto kansa, joka on ottanut kivijumalat palvottavakseen, lapset sitä johtavat ja se sallii saastuttaa kaiken pyhän ja kaiken sen hyvän, jonka Jumala meille antoi.

Ei Ukrainakaan yksin ole se, joka Venäjälle pärjää, vaan se, minkä Jumala sallii tapahtua.

Uskon siis, että Robert Helenius profetoi eilen omalla tyrmäyksellään sen, miten maamme tästä ajatteli ja miten maallemme tässä kohta käy.

 

Takaisin