Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.7.2022
 

Jumalan varjelus ei ole sellaista, jonka me voimme käsittää

Olemme varmaan kaikki seuranneet Ukrainan tilanteen kehittymistä, Venäjän surkeita säälittäviäkin edesottamuksia ja tätä kaikkea seurannutta yhtäkkinäistä koko rintaman leveyden tahtoa Naton jäseneksi heti ja nyt ja äkkiä.

Mulla ainakin hälytyskellot alkoi soida, kun kuulin jo keväällä profetian että nyt ollaan vedetty enkelivartio Suomen itärajalta pois. Mitä sellainen siis tarkoittaa käytännössä ja mitä enkelivartiointi tarkoitti ylipäätään?

No enkelivartiointi tarkoitti sitä, ettei suomalaiset joudu tilanteeseen, johon joutuivat nyt kun se vartio poistui. Ei ne enkelit siellä sodi ketään vastaan, vaan ohjaa pikemminkin asioita menemästä titettyyn pisteeseen tai siitä yli.

No nyt kun ne on poistettu, niin jotain perin outoa piti myös tapahtua, jotta suomalainen vahva suomettumisen ilmiö ja kansanjako saataisiin tasapäistettyä kaikille natomyönteiseksi. Se oli temppu se!

Nimittäin aluksi jos Venäjä olisi miehittänyt heti alta kahden viikon, koko Ukrainan, suomettuminen olisi saanut vain jatko-osan ja moni olisi alkanut pelkäämään idän karhua entistäkin enemmän ja alkanut entistäkin natovastaisemmaksi. Mutta koska Venäjä kompuroi ja esittäytyi ensimmäisten sotatoimien jälkeen lähes tulkoon luuserina, oli Suomen tilaisuus tullut ja se siirtsi välittömästi paperinsa avoimesti Natoon ja siihen hakuprosessiin mukaan. Kuulostaa järkevältä siinä kohtaa, vai mitä?

Nyt kun Suomella on natopaperit sisällä ja jäsensyys vain ajan kysymys, niin yhtäkkiä Venäjä onkin vahvistunut ja vahvistunut. Se ei enää olekaan epäonnistunut pelkästään. Jotain on siis taustalla tapahtunut. Elikkä nyt pian alkaa moni pelkäämään, että teimmekö me virheen.

Jos me peilataan enkelivartiota siihen ajankohtaan, kun Jeltsin tarjosi aikoinaan meille Karjalaa jopa takaisin ja maamme suomettumisen takia maamme johto ei sitä edes huolinut, niin tämäkin oli sen saman enkelivartion tulosta, koska Putin olisi jo ajat sitten ollut kimpussamme, vaatien Karjalaa itselleen.

Enkelivartio ei siis ole sellainen puolustusrintama, eikä pelote, vaan taustaohjain yksikkö, joka lähtee sanoista ”äläkä saata minua kiusaukseen”, jonka jälkeen enkelit ohjaavat toimintaa oikein.

 

Takaisin