Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
1.7.2022
 

Pelkääjät haluaa kiistää, ettei Venäjä hyökkäisi Suomeen

Sain käsiini alkutekstiä konesuomennettuna Hesekiel 38:10-12 jakeet, joka kuuluu siis näin:

Näin sanoo Herra Jumala, ja sinä päivänä sanat korotetaan sinun sydämeesi ja pahojen juonien sanat ja sinä menet ylös hylkäämättömään maahan, minä menen lepäämään rauhassa ja asun rauhassa kaikkialla, asuen maassa, jossa ei ole muuria, ei vipuja ja ovia, et ole heidän joukossaan. Te olette etuoikeutettuja ja te olette heidän koiria, palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle, joka on koottu monien kansojen joukosta ja hankkii omaisuutta ja asuu maan napalla.

Tämä teksti ennen kaikkea viittaa siihen, että Hesekiel hyökkää Suomen Lappiin, Napapiirin pohjoispuoilelle!

Huomasin jakeessa 12 lauseen, ”palauta kätesi autiolle maalle ja kansalle”. Sana palauta viittaa siihen, että siellä ollaan jo oltu ja saatu olla pitkään rauhassa, kooten omaisuutta. Lappihan koostuu monien kansojen joukosta, kahdesta saamelaiskansasta, suomalaisista, ruotsalaisista, norjalaisista ja venäläisperäisistä suomalaisista.

Jakeessa 11 puolestaan sanotaan sanat ”sinä menet ylös hylkäämättömään maahan…” joka viittaa myös Lappiin, pohjolan perille.

 

Takaisin