Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
29.5.2022
 

Lumensulamisuneen 3. jatko-osa

Lapin lumet ovat nyt tänään pois kokonaan ja odotan siis ”isänmaalaisten” kaltaisteni suomalaisten ulostuloja venäläismielisinä. Näitähän on ollut esim. Mika Niikko, kansanedustaja, joka on kaltaiseni uskova mutta silti natovastainen. Hän saattaa olla raamattunsa lukenut, nimittäin:

Otetaanpa Raamatusta vertaus tälle Jeremian ajoilta!

Jeremian aikaan Babylon oli vaatinut Israelin kansaa antautumaan uhkailemalla kaikkien päättäjien ja kuninkaan henkeä, mikäli he eivät antautuisi. Jeremia puolestaan oli saanut Jumalalta sanan, olla taistelematta vastaan ja vain antautua ylivoiman edessä.

Israelin kunigas oli kuitenkin saanut Egyptiltä ns. turvatakuut ja joka lupasi sotajoukkoineen tulla turvaamaan Israel Babylonian valloitukselta.

Noh, Israelin kuningas sitten otti vastaan katteettomat turvatakuut ja heitätti Jeremian kaivoon, jottei huutelisi enää mitään latteuksia siitä, mitä Jumala oli sanonut ja käskenyt, koska Egypti oli kunikaalle se suuri Nato, mihin hän nyt turvaisi.

Sitten kävi, kuinka kävi… koko Israelin johto tapettiin, egyptiläisiä ei näkynyt missään ja kaupunki valloitettiin, Salomonin ensimmäinen temppeli hävitettiin ja kansa ajettiin Babylonian pakkosiirtolaisuuteen orjiksi ja Jeremia sai jatkaa kansansa profeettana.

On tässä siis puolensa, kuinka Niikko ja Turtiainen esimerkiksi asiaa saattavat hyvinkin peilata uskovina ihmisinä. Vaikka Anokin puhuu roisia kieltä välillä, niin se EI OLE mikään syy väittää, ettei tämä oikeasti olisi uskossa. En itsekään ole mikään polarisoituva uskova, vaan vanha portsari, joka on kuullut jo kaiken mikä ei ole lapsille sopivaa.

Minä siis ymmärrän Anon ja muut, jotka näkevät tässä Jeremian ajan tapahtumat ja kuuntelevat Jumalan puheen sydämellään, joten he jos sen ottavat vastaan, luultavasti tekevät kuten Herra heitä ohjaa.

Ei siis ihme, jos tämä 2014 näkemäni uni ilmenisi käänteistenkin mainilanlaukausten kautta.

No mitä käänteiset mainilanlaukaukset sitten tarkoittaisi, olisivat sitä, että he usuttaisivat Venäjän tulemaan suomalaisten ”avuksi” johonkin ”random-rajakahakkaan”, jottei maa pääsisi Natoon.

Nuo unessa näkemäni venäläisliput iskulauseineen isänmaallisten suomalaisten käsissä, voisivat nimenomaan tarkoittaa sitä Ivalon vastaisella rajalla. Järjestävät siis ehkäpä jonkinlaiset suomalaisten tekemän väkivallanteon venäläisiä vastaan siellä rajalla provosoiden näitä vastaiskuihin tms. sotilaallisempiin toimiin ja lopulta invaasioon.

Siksipä asioilla tuppaa olemaan puolensa.

 

Takaisin