Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
14.4.2022
 

Suomineito sairastaa kuolemantautia

Mitä jos Suomessa olis sellanen firma, joka saa aina kaiken läpi, eikä mikään taho estelisi sen tekemiä toimintoja. Se saisi harrastaisi elinkeinonaan kaikkia toimialoja, aina asuntomarkkinoilta pankkeihin ja päivittäistavaroihin ja elintarvikkeisiin.

He voisivat pitää kaikista asiakkaistaan sellaisia reksitereitä, joissa olisi sekä ihmisten pankkitiedot, paljonko ihmiset ansaitsevat ja he näkisivät, että kuinka paljon heiltä jää saamatta. Samalla nämä näkisivät hyvin tarkkaan, miten kukin kuluttaa ja mitä hyödykkeitä.

Heillä olisi kaikki puolueet, ministeriöt ja eri toimialojen virkamiehet hallussaan aivan laidasta laitaan edustettuna tämän liikeyrityksen lukemattomissa hallituksissa niin, ettei yksikään puolue voisi asettua sitä vastaan.

Nämä eri liiketoiminnat takaisivat korruptiorahojen kanavoimisen oikeille tahoille koko ajan, samaan aikaan kun se jakaisi tietyille suuremmille media eri toimitahoille mainostuloja ja sponsoroi mm. järjestöjä, joilla olisi vaikutusta heihin.

He olisivat sanalla sanoen miljoonapäinen peto, joka olisi soluttautunut, kuin peruuttamattoman laajasti levinnyt syöpä, jolloin potilas joutuu saattohoitoon. Ei enää mitään tehtävissä!

Mitä jos tällainen syöpä olisi maamme jokaisessa osassa ja kaikkialla? …ja nyt otamme ne lasit pois päästä ja katsomme totuutta silmiin, mitä sanoo neurologian tohtori? Kyllä, suomineito sairastaa juuri sellaista imusolmukesyöpää, joka on peruuttamattoman laajasti levinnyt kaikkialle, eikä sitä voi enää leikata, eikä lääkitä millään. Suomineito on siis saattohoidossa SOK syövän levinneisyyden vuoksi. Kukaan ei näe päällepäin sitä muulla tavalla kuin seuraukset, miksi maamme voi niin huonosti. Miksi kaikki on ajettu alas ja huoltovarmuutemme on tipotiessään? Miksi kaikki pienyritykset ovat nurin ja tuottajat lopettaneet tuottamasta? Miksi meillä ei ole enää pikkukauppoja ja palveluita missään?

SOK:lla on lonkerot jokaisessa paikassa, jonka ääneen sanot ja se ei enää ole poistettavissa muulla tavalla kuin potilaan kuoleman kautta.

 

Takaisin