Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.4.2022
 

Britit ovat ainoa maa, joka tulee apuun…

Britit tulevat maamme avuksi, sanoo profetiatkin jo ammoin, kun ensimmäisiä profetioita tuli Venäjän Suomeen hyökkäyksestä.

EU ei auta meitä, eikä Nato, vaan britit. He ovat se maa, joka tulee avuksemme miehityksen alettua ja nousevat maihin Porin edustalta, josta on tie kaikkiin suuntiin, jos katsot kartalta: Turkuun, Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun. Joka suuntaan lähtee Porista ihan erilliset tiet.

Profetioiden mukaan Venäjän eteneminen pysähtyy akselille, alhaalta Kymijoen edestä ylös Kuopioon ja siitä Ouluun. Joten tämä osa Suomea, joka jää etelään ja länteen, se jää sitten suomalaisille mutta suureen ahdistukseen, nälähätään ja kovien aikojen turvapaikaksi. Hyvin hedelmällinen suurelle herätykselle, joka onkin koko miehityksen tarkoitus Jumalan suurennuslasin alla.

 

Takaisin