Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
10.3.2022
 

Huoltovarmuus sydämellä; vähän niin kuin ollut jo syksystä saakka

Kirjoitin tänään päivittäisellä palstalla hamstraamisesta Jumalaan turvaamisen sijasta. Sellainen asenne on eri asia, kuin se mikä minulla on sydämeni päällä, elikkä huoltovarmuutemme turvaaminen.

Tänään juuri eduskunnan kyselytunnilla kysyttiin näistä huoltovarmuusasioista ja hallitus huokaili aivan omiaan, vastaamatta mitään muuta kuin blaa blaa, ilmasto, blaa blaa, teemme kovasti töitä asian tiimoilla.

Todellisuus on se, että Suomessa tänä keväänä moni pelto menee pakettiin aivan selkeästä syystä, EI KANNATA! Tämä syy on seurausta hallitustoimista, jotka estävät monen pientilallisen mahdollisuudet. Turve, polttoaine ja muu ilmastotoimen kiellot ja painostukset. Tämä näkyy syksyllä sillä tavalla, että kaikki tulee katumaan ja päättäjät joutuvat vihan kohteeksi.

Samoin minua suututtaa suurten konsernien nauttima erikoissuoja viranomaistaholta, jollaista kukaan muu ei nauti. Se on korruptiota, jossa nämä isot konsernit saavat parhaat liiketilat ja nauttivat kilpailuvirastolta poikkeuksellista suojaa. Nämä määrittelevät hinnat keskenään kuin kartellit konsanaan ja sopivat niin osto- kuin myynninkin osalta, joka on täysin lain vastaista.

Pientilalliset ja pienet liikeet, tuotantopaikat kuolevat ja sulkevat ovensa koska nämä jyräävät hinnoillaan yli. Tällä tavalla munat ovat kaikki yhdessä korissa ja hultovarmuutemme yhden ässäkortin varassa.

Syksyllä toivottavasti asiat muuttuu ja nämä isot saavat tarjota tyhjiä hyllyjään.

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin