Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
7.3.2022
 

Räsäsen oikeudenkäynnistä tuomio 30.3.

Tästä näkee jo valmiiksi mitä tuleman pitää ja todellakin isosta syystä. Katsokaas, nimittäin ensinnäkin raamatullinen vuodenvaihde osuu 2.4. eli kolmen päivän päähän tuosta oikeuden tuomiosta. Se on lukuna jo pelkästään profetaalinen.

Mitä itse tuomioon tulee, niin tästä voi jo nähdä, että syyttäjä tulee saamaan Päiville tuomion ja tämä johtaa kaikkien nähtäväksi Jumalan pinnan palamiseksi, joka eskalloituu jollain tapaa 2.4.

Villi veikkaus, että Venäjä esittää Suomelle 2.4. vakavimman uhkauksen sitten vuoden 1939 joka pistää monet näkemään asian niin, että nyt kaikkivaltias Jumala suuttui maallemme lopullisesti, kun Herramme sanan takia Hänen palvelijansa saa tuomion.

Nämä kaikki tällaiset johtopäätelmät ovat ymmärrystä siitä, että Jumalan on pakko herättää Suomen kansa näkemään sen alemuustila ja kääntymään Hänen puoleensa katuen tätä kaikkea, mihin maamme on sallittu menneen.

 

Takaisin