Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
22.2.2022
 

Enkelivartio on nyt (pian) poistettu Suomen rajalta

Tämä enkelivartio on profetoitu lukemattomia kertoja ja jotkut ovat jopa nähneet niitä kymmenittäin pilvenpiirtäjän kokoisia enkeleitä itärajallamme. Se tiedetään, että ne asetettiin vartioimaan Suomen rajoja 1944 syyskuun jälkeen, kun maamme säilyi rukousten voimalla.

Tästä enkelivartioista ollaan saatu varoituksia, että Jumala ottaa ne pois, mikäli suomalaiset jatkavat paatumistaan, mutta Jumalan pitkämielisyys on kansaamme kohtaan ollut erityinen.

Syksystä 1944 tulee nyt kuluneeksi 81 vuotta ja noin 3 kk (vai laskinko oikein?) Kesän kynnyksellä tulee täyteen 81 ja puoli vuotta, elikkä kokonainen ihmisikä.

Hesekiel 38. luvun sanat täyttyvät:

1. Ensin Venäjä ”miehittää” (vuotten lopulla sinun on karattava maahan) Ukrainaan (Israelin vuoret) aikoo hyökätä (Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan).

Olen miettinyt monta kertaa, että hyökkääkö Venäjä vai vain miehittää, koska nämä Hesekilin sanat voivat tarkoittaa vähän molempia muttei kuitenkaan.

…mutta sitten Venäjä saakin päähänsä punoa ovelan juonen…

2. Hyökkääkin suojattomaan maahan, Suomen Lappiin, rauhallisten ihmisten kimppuun, joilla ei ole salpoja eikä ovia. Hyökkää maahan, joka on tointunut rauniomaasta (Saksan polttojen jäljiltä 1945) ja joka asuu maan navassa, Rovaniemeltä ylöspäin Ivaloon. (aluksi) Ja sitten yrittää miehittää koko maan.

3. Lopuksi kun aika on kypsä, se jättää Suomen ja lähtee koko voimalla Israelia vastaan.

 

Takaisin