Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
5.12.2021
 

Hävittäjähanke

Tässä on nyt Venäjälle niin selvä viesti, mihin Suomi on menossa!!! Hyvin pian Venäjän johto tulee ottamaan kantaa tähän ja eikä todellakaan millään hyvällä.

Tämä on suora viesti Venäjälle, mihin suuntaan Suomi jatkossa pyllistää ja mihin kumartaa.

Venäjä joutuu tämän jälkeen laskemaan Suomen Naton etupiiriksi, joka havittelee jäsenyyttä.

Poliittisesti paljon turvallisempi valinta olisi ollut Gripen, koska silloin Suomi olisi osoittanut edelleen Pasikivi/Kekkosen sitoutumattomuuden linjaa kaikille maailman maille ja etenkin itään päin. Se ei olisi suututtanut naapuria, vaan miten mahtaa käydä nyt. Pianhan tämä konetilaus julkistetaan ja sen jälkeen nähdään, kuinka idän jättiläinen reagoi maamme poliittiseen menoon.

Taitaa olla aika hankkia hätävaraa, mikäli et ole tehnyt täysin selväksi tiliä Herramme Jeesuksen kanssa, koska ilman sitä ”jeesuspassia” et pääse sisälle ”ravintolaan” enää puolen yön jälkeen, vaan ovi suljetaan.

 

Takaisin