Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
29.11.2021
 

Lappi on se Venäjän invaasion kohde

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/32d24975-2510-43c6-b6d8-125c9c17869e

Vanha profetia kuuluu, että Ruotsi on se ensimmäinen maa, joka sanoo, että Venäjä aikoo miehittää Suomen. Ruotsi oli jo monta vuotta sitten julkaissut jutun, jossa asia oltiin mainittu.

Nyt kun on hypersoonisia ohjuksia, tulee tutka-asemasta vielä tärkeämpi, mitä nopeammin maa ehtii reagoida ohjuksiin. Avaruudesta nimittäin asiaa ei pystytä näkemään kunnolla, vaan maan pinnalta. Siksi pohjoisessa Lapissa on tärkeä alue Muonion alapuolella, johon Venäjä tulee tutka-asemansa sijoittamaan, puolustaessaan etenkin Pietaria mutta myös Moskovaa Grönlannin ja pohjoisen Atlannin, sekä Jäämeren suunnalta.

Tässä tulee täyttymään Hesekiel 38 ennustukset Roosin pojasta, joka hyökkää suojattomaan maahan, joka elää ilman salpoja ja ovia rauhallisena, kaikki tyynni ja joka asuu maan navassa. Saamelaset ja Ivalo!

 

Takaisin