Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
23.8.2021
 

Nyt tuli pelottava kannanotto Suomelta, Niinistöltä

Luehan tämä artikkeli:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6148eaf2-1b70-4147-bf88-d104ecbbbc2d

Niinistöltä vankka tuki Ukrainalle – vaatii ”Helsingin hengen” palauttamista

Niinistö viittasi tällä vuonna 1975 Helsingissä pidettyyn ETYK-kokoukseen ja sen periaatteisiin.

Tämä saattaa nyt suututtaa Venäjän aika perin pohjaisesti… tämä saattoi olla nyt viimeinen virhe, nimittäin tässä ETYK kokouksessa nimenomaan käsiteltiin rajojen suvereenisuutta. Suomen rajat saattavat olla nyt sen erään suomalais profetian mukaisesti vaarassa:

”Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli. Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tällä kerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään. Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut?
Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ’Sinä sen olet sanonut’ ja toinen taas ’Eipä, sinä sen olet sanonut’. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Olemmeko kohtaamassa mm. tämän nyt sitten ja jos olemme, niin sen omien saamieni sanomien mukaisesti pitäisi tapahtua ensin Ivalon rajalla mutta kummassa, ylemmässä Nellimin tien päässä vaiko alemmassa Rajajoosepissa. Sen aika näyttää. Suomineidon niskassa joka tapauksessa.

Taulukin sen profetian vahvistaa, mitä kautta peto ensin iskee päälle:

 

Takaisin