Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
2.8.2021
 

Ihmiset muuttavat pakoon vihaa ja ahdistusta

Eipä olisi uskonut tätä todeksi 90-luvulla, että Helsinki on tämän näköinen muuttotilastojen valossa. Suomalaiset, kynnelle kykenevät parempiosaiset ja työtä tekevät muuttavat pois lähiseutu alueille ja Helsinkiin muuttaa jatkuvasti lisää ulkomaalaisia, lähinnä vain pakolaisia. Huh, mihin tämä johtaakaan!

Katso ja ihmettele tätä tilastoa:

Tämä sama ilmiö on kohdannut Euroopan ja koko läntisen maailman jokaista suurkaupunkia. Tämä jos joku on ajan merkki, koska muuttopako kielii aina jostain suuremmasta ongelmasta. Tässä tapauksessa koko maailmanhistorian pahimmasta muutoksesta.

Pohjois-Amerikassa muuttoliikettä on ollut myös jo monta vuotta pois itäisen ja läntisen rannikkojen suurkaupungeista sisämaahan. Voittajia muuttoliikkeessä ovat republikaaniset osavaltiot. Kaiken lisäksi ahkerimmat, vauraimmat ja rehellisimmät kansalaiset nimenomaan muuttavat pois noista suurista kaupungeista. Sinne vain vähävaraiset, joilla ei ole sitten varaa paeta, sekä sitten se väestö, jotka ovat niitä ns. syrjäytyneitä ja yhteiskunnan kaitapuolen väkeä.

Helsinki on jo täysin poikkeuksellisessa muuttoprosessissa. Suomalaisia ja työtä tekeviä veronmaksajia muuttaa pois Helsingistä lähes 7000 henkilöä vuodessa ja sisään tulee maahanmuuttajina Kelan elätiksi lähes 4000 pakolaista vuodessa. Tämä yhtälö on aivan sietämätön! Helsingistä on tulossa nimensä mukainen helvetti. Ei nimittäin mene pitkään, kun Helsingin keskustasta lähtee pois kivijalkaliikkeet, keskustan kahvilat ja muut palvelut. Kelan rahoilla ei pyöritetä koko Helsinkiä, vaan siihen vaaditaan täysin välttämättömiä yrittäjiä ja palkansaajia. Yritysten ja palkansaajien verotuloista maksetaan Kelan kulut ja siksi yhtälö on juuri nyt täysin kriittisessä tilassa.

Meille uskovillehan tämä on tietyllä tavalla hyvä merkki. Älkää rukoilko enää aikaa, vaan Jeesuksen tulemusta.

 

Takaisin