Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
23.5.2021
 

Jopa Suomen armeijan upseerit aivopestään epäisänmaallisiksi

Olen nähnyt ns. sisäpiiritietona, että mamme armeijan upseeristoa ollaan systemaattisesti aivopesty eu myönteiseksi sillä tavalla, että he eivät ole enää ns. isänmaallisia, vaan heidän isänmaa onkin nyt Euroopan Unioni. Nämä nuoret sotilaat aika avoimesti haukkuvat isänmaallisia ihmisiä nationalisteiksi, jotka ovat haitallisia Suomelle ja kääntävät Suomen rinnan avoimeksi Venäjän invaasiolle. Nämä nuoret upseerit ovat aivopestyjä luulemaan, että EU on meille sekä poliittinen, että sotilaallinen turva Venäjää vastaan. Aivan kuin heiltä olisi viety joku iso osa suomalaista sielua pois heidän sydämistään, luulemaan valheen voivan meille olla hyvä.

No totuus tulee heille viimeistään siinä vaiheessa, kun EU alkaa ruinaamaan lisää rahaa ja taas lisää. Eteläeurooppa on muodostunut pohjattomaksi kaivoksi, jonne meidän hyvinvointimme on verettömästi siirtymässä ja pahoinvointi tulee tilalle, jonka seurauksena veri alkaa virrata viiveellä.

Kansaamme kohtaa pian suuri nälänhätä, jollaista se ei ole ennen kokenut, jälkeen 1866-1868 suurten katovuosien. Onneksi EU kaatuu aivan itsestään siinä vaiheessa ikiajoiksi, koska ei ole enää ketään, jota pumpata tyhjäksi.

 

Takaisin