Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle



 
 
26.2.2021
 

USA VS Venäjä – uhka Suomelle

Usa on lähettämässä B1 pommittajia Norjaan ja ei ole vaikea arvata minne sinne, no pohjois Norjaanpa tietenkin. Sinne se paine kasaantuu ja Venäjällä tulee paine saada Lappi itselleen ja viedä oma kalusto tutkakantaman päähän, kuten olen jo vuosia asiaa valottanut.

Tutka on se syy, miksi Venäjä tarvitsee maata Muonion alapuolelta. Vain sillä se pystyy reagoimaan riittävän nopeasti yliäänellä lentäviin pommikoneisiin, joita B1 koneet juuri ovat.

Venäjä ensin tietenkin kohteliaasti pyytää maata Suomelta tutkaansa varten, johon hallitus tietenkin kieltäytyy ehdottoman jyrkästi, jonka jälkeen alkaa uhittelu ja loppu sitten väkisin tukeutumalla.

Usoisin, että tässä lähi viikkojen aikana ehkä kansalta salassa tapahtuu tämä kyseinen ensimmäinen kontakti. Mielenkiintoinen kevät tulossa, nimittäin jälleen Niilo Ylivainon viljapeltonäky tulee mieleen, että idästä nousee myrskypilvet, on siis selvää jo että suuri myrsky on tulossa ja silloin lähtevät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle ja enkelit nostelevat kypsää viljaa vankkuriin ja vievät sen pois.

https://edition.cnn.com/2021/02/08/politics/us-b-1-bombers-norway/index.html?fbclid=IwAR20iAx8WsSoxU_xhEmRDw8CpPu1_8hOBgz4O5gU8BKWMalplfEbR2ks3I4

 

Takaisin