Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
31.1.2021
 

Suomelle paha merkki on nyt ilmassa

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/navalnyin-tukimielenosoituksia-kutsuttu-jalleen-koolle-ympari-venajaa-tuhansia-protestoijia-otettiin-kiinni-viime-viikolla/8051396

MTV Uutiset: Venäjällä pidätetty tänään yli 4000 ihmistä, joukossa kymmeniä toimittajia. Mielenosoituksia on kutsuttu koolle aamupäivästä alkaen kymmenissä kaupungeissa eri puolilla Venäjää. Esimerkiksi pääkaupungissa Moskovassa ja Pietarissa mielenosoittajia on pyydetty kerääntymään yhteen kello 11 Suomen aikaa.

Kuten olen sanonut jo aiemmin, ettei Navalnyin nousu venäjän johtoon ole Suomelle mitenkään hyvä asia. Putin pitää asiat kunnossa, jos ei hänelle käy huonosti. Samoin piti Saddam Hussein Irakin aisoissa, kuten Gaddafi piti Libyan aisoissa. Nämä johtajadiktaattorit on murhattu, eivätkä he pidä enää kansaansa pystyssä.

Putin on nyt ilmeisesti valtakautensa päässä ja kuten hyvin olemme nähneet, kuinka nopeasti asiat etenevät, kun ne alkavat vyöryä. Valta voi vaihtua päivissä tai viikoissa ja Venäjän tilanne voi vaihtua Suomelle hyvinkin tukalaksi aivan hetkessä, niin nopeasti, ettemme ehtisi edes reagoida siihen. Kukaan ei usko niin käyvän, kuten niin oli myös 1939 kesällä ja syksyllä ja se varmaan on tarkoitus nytkin.

Kuvassa lähihistoriaamme käy läpi YLE:n opetusohjelmassa vuonna 1959 sen aikainen kenraali, joka kertoo Suomen asemista talvisodan syttymishetkellä.

Koulutkin oli jo alkusyksyllä suljettu sodan pelossa mutta avattiin sitten, kun sota ei ihan heti syttynytkään mutta suljettiin saman tien, kun tykit alkoivat jylistä. Niin nopeasti tilanteet muuttuvat rauhasta sodaksi.

Armeijamme vahvuus oli sijoitettu lähes kaikki Kannaksen ja Summan akselille, sekä Laatokan pohjoispuolelle.

Kaikkein heikoimmin varustautuneet joukot olivat Suomussalmella ja Sallassa, sekä Petsamossa.

False flag, elikkä Mainilan valehyökkäys tapahtui nimenomaan tuolla kaakkoissuomen Karjalassa, josta Venäjä ensin pyrki läpi. Kun se ei kaikesta huolimatta heti onnistunutkaan aikeissaan, niin se lähti heti perään kokeilemaan, josko Raatteen tietä kataistaan koko Suomi. Sekään ei onnistunut ja sodan kulku kääntyi takaisin Laatokan ympärille, kunnes välirauha 105 päivän sodan jälkeen tehtiin.

Nyt Venäjä varmasti katsoo tätä samaa asiaa uudelleen, kun aika tulee ja se ei lähde höökimään suoraan eteläiseen Suomeen Vaalimaa- Nuijamaa akselista, vaan se tietää, että sen kannattaa aloittaa Suomen kaataminen Lapista, aivan sieltä ylhäältä alkaen ja heti perään kiiloittaa maahanlaskujoukoin koko maa aina sinne Kostamuksen rajanylityspaikalle. Tämä siksi, koska Venäjältä etelän kautta Suomen miehittäiminen tulisi olemaan erittäin vaikeaa mutta kun sillä on pohjoisesta ja idästä joukot kaikkia teitä hyväksikäyttäen, erinomaiset etenemismahdollisuudet.

Tämän jälkeen Venäjällä on kaikkein helpoin vallata koko maa mutta sitten Suomi tulee saamaan apuja Englannilta. Näin minä sen olen ymmärtänyt sekä ymmärtämällä profetioita ja hengessä tätä asiaa minulle on vahvistettu. Englantilaiset joukot nousevat Tukholman edustalta ylös Porin edustalle ja sieltä maihin, jonka jälkeen sillä on kaikki yhteydet vastavoimana Venäjää vastaan. Siksi hyökkäys pysähtyy kiilamaiseen asemaan, Venäjän Pyhtäältä ylös ja Kuopion kautta Ouluun, kuten Tukholman profetia sen on veljemme kautta tuonut meille tiedoksi.

Samalla Inarista nousee profeetta Suomeen, joka profetoi hyvin väkevällä tavalla ja täyttäen koko Suomen uskolla ja Jumala Hengellään. Samalla venäläiset kuulevat väkevän profetian ja siellä tapahtuu suuria uskon ja hengen ihmeitä, kääntymisiä ja sanan leviämistä.

Tuolloin sinä ja minä, Herramme Jeesuksen odottajat olemme jo poistuneet.

 

Takaisin