Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.2.2020
 

Vastakkainasettelu Räsänen VS Ohisalo

Oikeuskanslerille tehty kaksi kantelua Maria Ohisalosta, josta lehti kirjoittaa seuraavaa:

Kantelut koskevat muun muassa Ohisalon lausuntoa siitä, että ministeri Pekka Haavistolla on hänen luottamuksensa.

Demokraatti kertoo, että oikeuskanslerille on tehty kaksi kantelua vihreiden puheenjohtajan, sisäministeri Maria Ohisalon lausunnosta, jonka mukaan ulkoministeri Pekka Haavistolla (vihr) on hänen luottamuksensa.

Demokraatin mukaan kantelut Ohisalon lausunnosta ovat yksityishenkilöiden tekemiä. Lehden mukaan toinen kanteluista koskee muun muassa sitä, onko ministeri Ohisalo yrittänyt vaikuttaa meneillään olevaan esitutkintaan puhumalla luottamuksesta ulkoministerille.

Lue lisää: Maria Ohisalo antoi tukensa Haavistolle: ”Suomalaisia lapsia on vankileirin kaltaisissa olosuhteissa – niitä lapsia on pitänyt auttaa”

Ulkoministeri Pekka Haavisto joutuu perustuslakivaliokunnan päätöksellä valtakunnansyyttäjän ja poliisin syyniin eli esitutkintaan.

Onko tässä jotain tuttua, josta eräs toinen joutui kovan väännön ja syyttelyn kohteeksi Vihreiden puolelta? Nimittäin Päivi Räsänen vilautti kansalaistottelemattomuutta, kun hänen uskonasioista oli kyse. Nyt Ohisalolla on täysin sama tilanne. Hän on ilmoittanut, että aikoo seisoa hakemansa asian takana, riippumatta edes siitä, että hän on poliisin ylin johto, joka tutkii Haavistoa rikoksesta epäiltynä.

Aika hurjaa ja varmaan joku huomaa vielä tämän yhtälön.

 

Takaisin