Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
15.1.2020
 

Putin vetäytyy syrjään?

Tänään lehtilööpit paukuttaa Venäjän hallituksen äkkierosta. Voidaan puhua shokkierosta. Mitä tämä siis tarkoittaa?

Putin väläytti vetäytyvänsä syrjään ja tahtovansa parlamentille enemmän valtaa, ainakin pääministerin nimittämisen suhteen.

Venäjähän on aina ollut vahvasti diktatuurinen, tai ainakin sen hallinnot ovat siihen ajautuneet jo satoja vuosia, nimittäin ei kommunismikaan ollut mikään kansanvalta, keisarikunnista puhumattakaan. Ei myöskään Jeltsinin jälkeinen aikajakso ollut mikään demokratia. Päin vastoin, sen irvikuva, jos katsotaan kuinka siellä esitetään domokratiaa, olematta sitä yhtään ainoaa päivää.

No mutta jos nyt mietitään asiaa, miksi juuri nyt. Miksi tähän mennessä aina saadaan kuulla Putinin viilipyttymäisestä johtajuudesta, jolla tämä ei ole provosoinut ainakaan sotia, vaikka selän takana nimenomaan on niin tehnyt. Mutta Suomea tämä ei ole sohinut millään tavalla oikeastaan.

Nyt tilanne saattaa muuttua ja on muututtava, koska profetiat ei ole annettu turhaan. Venäjälle tulee Suomea kohtaan aggressiivinen johto, jota tähän saakka Taivaan sotavoimat ovat estelleet, kuten tiedämme. Itärajalla on ollut enkelivartio ja se otetaan sieltä pois.

Meillä on siis kevät, joka tuo meille paljon vielä yllätyksellisiä käänteitä.

 

Takaisin