Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
25.12.2019
 

Saatana käyttää taidetta, se on sille tuttu juttu

Tämä video on Haaviston mainosvideo, vaikka kuinka minä en ainakaan sitä miksikään muuksi olisi heti uskonut. Niin isänmaallinen ja hieno kuin olla voi… ”hyvää suvaitsevaisuutta” Mutta peto takana, tämä on kaikkea muuta!

Haavisto ja Vihreät haluavat romuttaa maamme itsenäisyyden globalismiin, joka oli nimenomaan Babylon, jonka Jumala tuhosi, jottei koko ihmiskunta tuhoutuisi vedenpaisumuksen jälkeen. Siksi Jumala hajotti maailman kieliin ja kansoihin, jottemme kaikki kerralla pilaantuisi.

Vanha sanonta: älä pistä kaikkia munia samaan koriin. Tämä viisaus oli jo silloin Jumalan tiedossa ja siksi golobalistit ovat pahasta ja kansallisvaltiot hyvästä. Mutta saatana käyttää itsenäisyyden peruskiviä mm. näin taiteen avulla kauniilla isänmaallisella laululla ajaakseen maatamme tuhoon.

Jumala on säätänyt maallemme erityisen tehtävän. Sen näkyy kaikessa mitä maamme on, sen lipussa, historiassa ja kaikessa mitä maamme sisältää. Kuin Turku versus Jerusalem, jota olen verrannut. Olemme lopunajan evankelista, josta nousee säkkipukuinen todistaja, joka häikäisee kaikki maailman kansat käsittämään, kuka on Herra ja kuka on tulossa. Osa ei vain halua tajuta ja vitsaukset vain tuota myöden pahenee, joten he mieluummin kärsivät, kuin tunnustavat. Se tulee olemaan merkillistä.

Porvoon kirkko poltettiin tässä taannoin ja se rakennettiin uudelleen ja nyt tänä jouluna se on valaistu vaaleanpunaiseksi. Onko tämä siis merkki siitä luopumuksesta, jota kirkko harrastaa? Takuulla on, koska eniten tämä luopumus näkyy ruotsinsuomalaisissa, jotka aiemmin ovat olleet päin vastoin, erityisen kristillisiä. Hehän juuri toivat meille evankeliumin 1100 luvulla, joten eiköhän se niin ole, että Fin – land on se maa johon kaikki loppuu tai päättyy ja josta se sitten räjähtää herätyksenä kaikkialle.

Elämme kummia aikoja ja sanonen vaan, että kaikella on tarkoituksensa ja merkityksensä, kuten Porvoon kirkolla, joka vanha poltettiin ja uusi valaistiin vaaleanpunaisena, kuten ilmestyskirja asian kertoo.

Vanhurskas on nyt hyvä olla. Meille on luvattu 7-vuotinen lehtimajanjuhla Taivaassa, jossa meistä tehdään Kristuksen morsian. Pidä siis kruunustasi kiinni loppuun saakka!

 

Takaisin