Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
5.12.2019
 

Itsenäisyytemme

Tässä mietin Suomen itsenäisyyttä siitä näkökulmasta, jolla Jumala sitä ajattelisi. En jaksa uskoa, että Jumala asettaa määräaikojaan ihmisten merkkipaaluille, vaan niille Hänen itsensä asettamille tapahtumaketjuille ja niiden merkkipaaluille.

Kun lähdetään katsomaan Suomen itsenäisyyttä, niin sehän julistettiin tietenkin 6.12.1917 yksipuolisesti Suomi itse, jonka seurauksena saman tien syttyi Venäjän provosoima ja agendoima sisällissota. Siksi se todellakin oli Suomen vapaussota!

Venäjämieliset helsinkiläiset, aivan kuten tänä päivänä, ovat aivan kuin samanhenkisinä olisivat. Silloin he sytyttivät punalyhdyn Graniittilinnan torniin Hakaniemessä. Siellä Kallio-Hakaniemi akselilla Helsingissä on edelleen sama anarkistinen vasemmiston henki, joka liittyy Isebelin haureuden hengen kanssa erittäin ilkeäksi kokonaisuudeksi pride-henkisen, feministisen suvaitsevaisuusvalheiden kanssa.

Venäjä oli 1918 koko Suomen veljesvihan takapiruna, joka jatkui vielä senkin jälkeen, 1939 tapahtumien kautta aina tähän päivään saakka. Suurin osa venäläisistä pitää maatamme edelleen omanaan.

No jos nyt katsotaan todellista Suomen itsenäisyyttä, niin meidän pitää mennä 1917 joulukuun jälkeisestä tilanteesta aina vuoden 1920 kesäkuun 12. päivään saakka, jolloin rauhaa Suomen ja Venäjän välillä alettiin viemään päätökseen. Sehän allekirjoitettiin vasta 14.10.1920 Tartossa Virossa.

Suomi siis ei ollut varsinaisesti itsenäinen vielä vuonna 1917 eikä ennen kuin vasta sitten kun se oli tehnyt Venäjän kanssa rauhansopimuksen. Suomi siis täyttää Jumalan silmin sata, vasta ensi syksynä.

Olisi siis aika ennakoitavissa, jos Venäjä hyökkäisi maahamme noiden kahden päivämäärän välillä ensi vuonna. Jälkeen 12.6.2020 ja ennen 14.10.2020, jolloin Suomi täyttäisi oikeasti vasta sata vuotta.

 

Takaisin