Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
21.9.2019
 

Jumalattomalta hallitukseltamme voimme odottaa edesvastuuseen tulon

Maassamme on tänä päivänä niin jumalaton hallitus, ettei historiamme taida tuntea moista koskaan, maamme 100-vuotisessa historiassa.

Tämä hallitus on varmasti se hallitus, jonka vallassa olemisen aikaan kaiken tuomion tulisi lagettaa. Se näkyisi parhaiten, kun juuri tällainen hallitus joutuisi katsomaan Jumalan rangaistuksia maatamme silmällä pitäen.

Aikoinaanhan tuli profetia, jossa sanottiin, että kaksi miesministeriä ja yksi naisministeriä tekevät jumalattoman liiton eduskunnan tietämättä ja saavat aikaan valtavan mullistuksen. Sitä sopii odotella!

Nimittäin Antti Rinteen hallitus on pettnyt jo lähes kaiken lupaamansa ja tehnyt valkoisesta mustaa ja mustasta valkoista. Sille ei mikään riitä… Ministerien ja heidän avustajien palkkioita se hanakasti on nostamassa mutta koko kansan se petti, ottamalla kaikelta siltä muulta, jolle se nimenomaan lisää varoja lupasi. Köyhät ja keskituloiset menettävät taas eniten.

Melkoisessa myllyssä ollaan ja ihmetellä täytyy, miten tästä vielä ensi keväälle selvitään. Rinnettä jo viedään sanoistaan EU:ssakin tilille ja tämä on tietysti vasta lopun alkua, joten pitkä ja kallis talvi on tulossa. Sähköyhtiöt korottaa siirtomaksuja, joita ei pitänyt koskaan edes tulla… niin polttoainekuluja, kuin muutakin ollaan nostamassa kovaa kyytiä. Saas nähdä miten pienituloisten talous kestää talven yli.

Jumalan rangaistukset ovat aivan kulman takana! Jännittävää nähdä, tuleeko vuoden vaihteen jälkeen Israelin alueen rauhanneuvottelut ja päästäänkö siihen veret seisauttavaan sopimukseen, joka kuuluisi, että Israel ja sen lähinaapurit ovat luoneet 7-vuotisen rauhansopimuksen.

Noh, sekin jää nähtäväksi… Samoin pitää alkaa Niilo Ylivaninion viljapeltonäkykin viimeistään keväällä sitten, jossa Venäjä alkaa uhitella Suomea. Se on profetoitu ja se toteutuu, miekan kahvaa myöden, kuten Arkkipiispa Johansson sen enkelin tuomana kertoi. Kaikki profetiat alkavat summana toteutua. Uskon nimenomaan, että nämä jotkut pienet profetiat aloittaa vyöryn, johon ei tule loppua. Pieniin profetioihin lasken mm. omani, Michael Shcumacherista, joka heräsi koomasta ja hän vielä tullaan kuulemaan, kun hän kertoo nähneensä jotain erikoista tajunnan tai kooman takana. Hän tulee kertomaan vielä sen ja sitten se profetia on merkki siitä, että nyt alkaa loputkin profetiat kaatua päälle, kuin dominopalikat… päättyen sitten kesän kynnykseen, todennäköisesti omerin laskennan päätepäivään 1.6.2020 mahdolliseen morsiamen ylösottoon.

Tietysti kun näin sanon, niin pilkkaajat tämän kääntävät jälleen tutulla tavalla omin valhetulkinnoin, mutta se ei minua haittaa sinä päivänä, kun me pääsemme Jeesuksen luo. Sinä päivänä kaikki pilkka muuttuu kiitoksiksi ja palkitsemisiksi jaksamisesta. Palkinnot jakaa itse luojamme ja vapahtajamme Jeesus Kristus, joka tuli lihaksi ja lunasti meidät pois synnin pakkokuolemantuomion alta ikuisuuteen!

Tule Herra Jeesus ja toteuta tämä kaikki!

 

Takaisin