Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.8.2019
 

Kaksois-standardi = naamio raskaalle synnille

Olen joskus ennenkin kirjoittanut Veikkaus Oy.n synnistä, joka lankeaa valtion maksettavaksi, siis vitsauksena valtion johdon päätöksille, joita kansa äänestää puuttumatta näihin.

Jos minä suomennan lauseen, mitä käytetään sanasta kaksois-standardi, joka tarkoittaa aavistuksen jyrkemmin sanottuna kaksinaismoralismia. Taustalla on ajatus siitä, että kun annetaan pahalle teolle kansalaisten korvat kestävä hienolta kuulostava nimike, niin varsinainen teko saadaan näyttämään jo peräti inhimilliseltä ja jopa suunnitelmallisen järkevältä stategianomaiselta teolta. Tosin kyseessä on alhaisin teko, mihin ihminen kykenee. Ei siis ihme, että sen nimi halutaan muuttaa kuulostamaan ihan järkevältä.

Tämä teko josta annetaan tuomioita ja pistetään ihmisiä vankilaan, ehdottonta tuomiota kärsimään, on mummojen ammattimainen ryöstely. Sen sijaan Veikkaus Oy saa tehdä sitä aivan vapaasti joka ikinen päivä ja ihmiset eivät välitä tipan vertaa.

Eläkeläismummot pistävät koko eläkkeensä näihin rosvomasiinoihin ja sitten kituuttavat nälissään loppukuun.

Valtio kyllä puuttuu kovalla kädellä tupakointiin ja alkoholiin muttei näe että uhkapelit ovat kaikkialla sallittuja, kunhan sen toimittaa monopoliyhtiö Veikkaus Oy

Veikkaus Oy on Suomen valtion ylläpitämä ammattirosvokopla, vai sanoisiko organisaatio, joka on ostanut rahoillaan valtion suopeuden julmalle agendalleen, ryöstää ihmisiä koukuttamalla heidät ensin pelaamaan.

Tämä samansisältöinen ilmiö, kaksinaismoraalista koskee kaikkea, myös ja etenkin lapsia, josta se tekee sen kaikkein iljettävimmän käsittää.

En haluaisi puhua näin ikävistä asioista, mutta haluan vaan tuoda Suomen synnin esille. Siksi rukoilen sinua Herra Jeesus, ota Suomelta siunaukset pois ja anna sille miekka, jonka se on ansainnut.

 

Takaisin