Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
31.7.2019
 

Profetia uusista vaaleista ja rajat kiinni

Aikoinaan tuli profetia, jossa sanottiin, että Perussuomalaiset hajoavat kahtia, no niin kävi. Mutta profetia jatkuu ja siinä sanotaan myös että tulee uusi hallitus, joka ei pysy pystyssä, vaan se kaatuu ja tulee uudet vaalit. Sitten menee rajat kiinni.

Nyt ollaan siinä pisteessä, että ylivoimaisesti suurin puolue on Perussuomalaiset ja mikä hurjaa, niin Vihreä liberaalinen puolue on nousemassa kaikkien kolmen vanhan suurpuoleueen ohi ja vain Kokoomukseen jää jonkinlainen oma kannatuksensa. SDP ja Keskusta tulevat olemaan marginaalipuolueita tulevaisuuden Suomen vaalikartalla, pitämässä perää yhdessä Kristillisten ja RKP:n kanssa.

Suomesta tulee käytännössä kahden vastavoiman järjestelmä, toinen ajaa liberaaleja arvoja ja toinen konservatiivisia. Voi näkyä aika hurjana tämä asetelma vielä kun tässä edetään.

Uudet vaalit kun tulee, niin melkoisella todennäköisyydellä siinä on Perussuomalaiset ja Kokoomus… ehkä sitten Kristilliset siinä lisänä. Tämä on oma näkemykseni.

 

Takaisin