Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
21.6.2019
 

Miksi länsimaissa lapsia ei synny, kysyy lehti

Tämä ja moni muu, lasten kasvatukseen liittyvä juuritason työ, on ollut pilalla jo vuosikymmeniä ja hedelmät näkyvät kaikkialla.

Se miksi lapsia ei synny, on 100% syy feminismillä, joka ajaa naisten oikeuksia, välittämättä mistään muusta.

Ennen vanhaa isät ja äidit olivat kauhuissaan, jos tytär ei ollut päässyt naimisiin jo nuoressa iässä. Nykyään naiset tekevät uraa, eivätkä halua ajatellakaan avioliittoa ja usein lapset sitten jäävät kokonaan tekemättä ja jos niitä tulee, niin 1-2 lasta korkeintaan.

Kaukana takana ovat ne ajat, jolloin naiset olivat nöyriä miehelle ja kuuliaisia vanhemmille.

Naisille nykyään kohteilaisuus on loukkaus ja hellä kosketus on seksuaalista häirintää. En mä oikeen ymmärrä miksi maailman on pakko mennä tällaiseksi. Niin kai sen pitää, jotta 7 vuotta ennen tuhatvuotiskautta, ei lapsia ainakaan uskoville enää syntyisi.

 

Takaisin