Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
2.6.2019
 

Sipilän hallitus kaatoi velat kuntien niskaan

Ei voi olla totta! Katsokaapa tätä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6f68 … 695aeb9a9a

Kunnat ajautuivat historialliseen kriisiin: kaksi kolmasosaa kunnista teki negatiivisen tuloksen – Katso oman kuntasi tuoreet luvut

Miten ihmeessä tämä selitetään? Miljardi tolkulla siirretty valtion tappioita kuntien kannettavaksi! Näin saadaan valtion tulos Sipilän hallituskaudelle näyttämään hyvältä. Olen itse miettinyt, että miten Sipilä sai aikaan mahdottomalta näyttäneen tuloksen positiiviseksi? No se selvisi tällä lehtijutulla. Sipilä on siirtänyt Suomeen kohdistuvan neljän vuoden velkataakan vähitellen kuntien kannettavaksi ja se räjähtää nyt käsiin. Järkyttäviä summia!

Tästä on oikeesti nyt oltava huolissaan, miten tämä tästä etenee.

 

Takaisin