Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
18.5.2019
 

Suomelle on tultava rukoileva hallitus

Uskon että nimenomaan tämä hallitusyritys kariutuu omaan toivottomuuteensa ja sitä seuraa uudet vaalit, mieleneosoitusten vuoksi. Nimittäin Perussuomalaiset ovat jo nyt niin suuri, että se yltäisi helposti yli 20% äänistä. Homma vaan jatkaa samaa rataa kun näemme mihin kurimukseen tämä hallituskytös äänestäjänsä on laittamassa vihervasemminton saatanallisimmalla voimalla.

Haluan tuoda nyt tuonne palstalle tuodun profetian:

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

 

Takaisin