Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
23.9.2018
 

Iso rikosvyyhti johtaa Kremliin ja suunnitelmaan Suomen valtaamiseksi?

Tänään ja eilen on sattunut niin suuria että näistä on jo ihan pakko kirjoittaa. En edes tiedä mistä aloitan kun sataa informaatiota ja Pyhän Hengen työtä sen käsittelyssä.

No joka tapauksessa, aloitan siitä kun itse muutin täsmälleen 9 vuotta sitten lähimuuton siten että minulla oli kaksi viikkoa aikaa muuttaa. Tämä tapahtui siis 15.9.2009 ja vuokrasopimus päättyi 30.9.2009 jonka jälkeen meni tasan kolme päivää ja tuo asunto mistä muutin, paloi. Siellä syntyi www.pelastussanoma.fi joten saatana vihasi tuota asuntoa niin paljon että sen oli pakko polttaa se. Jopa tuolloinen ex. naapuri videoi ja ihmetteli että miten vain kolme päivää sitten Jarmo muutti tuosta pois.

Silloin jo minä uumoilin ettei tämä ollut sattumaa, vaan tässä on joku juttu joka ilmenee joskus jonain päivänä. Mutta yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi ristillä, ”eeli eeli, lama sabaktani” ja siitä pelastussanoma alkoi, juuri tuosta huudosta, joka on tänne jäävien huutoa. Heidät on naulattu ristipuuhunsa maahan kiinni kun morsian lähtee.

Nyt siis hamaan yhdeksänteen hetkeen kestää pimeys ja mulla tässä nyt ei paljoa muuta ole ollukkaan kuin sitä pimeyttä, poissuljettuna maailman valo, joka minua aina lohduttaa ja antaa voimia.

Nyt siis yhdeksän vuotta myöhemmin, tämän kuun viidestoista päivä minä kävin katsomassa uutta asuntoa ja teen lähimuuton ja tästä oli aikaa muuttaa 30.9.2018 saakka, joka on tasan viikon päästä.

On siis melkoisen kummallista kun yhdeksän vuotta sitten, vuonna 09 syyskussa, elikkä yhdeksännellä kuulla tapahtuu täsmälleen samanlainen muutto ja sitten uutisoidaan näin hurjaa tapahtumaa, jota toki hieman hyssytellään, niin kauan kuin voidaan.

Kysyn siis koetella, syttyykö maailman palo jo 3.10.2018 joka olisi sen kolmen päivän päästä vanhan sopimuksen päättymisestä?

Aika hurjalta kuulostaa, koska Venäjä on osallistunut rikolliseen toimintaan Suomen maaperällä ja asiasta on raportoitu maan korkeimmalle johdolle, koska yhteydet ovat selvästi Kremliin saakka ja tarkoituksena on ollut rakentaa maamme valtaamiseen tarkoitettua maihinnoususatamaa jne. tukikohtaa.

Kaiken lisäksi, tässä kun olen melkein saanut jo kokonaan muutettua tänne uuteen paikkaan, niin tänä aamuna särkyy minulla ensin sellainen hieno viskilasi, joka on muotoiltu oikein design näyttävästi, epäsuhteellisen lieriön muotoon ja siinä on tosi vankka pohja ja ohuet reunat. Arvokkaan näköinen siis ja minulla oli niitä kaksi ja nyt vain toinen. Minua harmitti kun ne olivat niin hienot mutta en minä niitä ole juuri koskaan käyttänyt. Joskus Jouluna ehkä tai uunna vuonna. No mutta sitten alkoi puhuttaa, kun kyynärpäällä huitaisin jääkaapin ovesta sellaisen Rooma-aiheisen keraamisen matkamuiston lattialle perään ja sekin meni rikki. Sitten henki sanoi heti perään, että ensin loppuvat juhlat ja sitten valtakunta hajoaa. Ja juuri tänään kun tässä tilanteessa etenemme kohti tuntematonta tulevaisuutta, josta vain pieneltä osin on profeetat asiaa nähneet ja omin käsityksiensä kera sitten antaneet julki. Osa on osin totta ja osa on lähes kokonaan totta, mutta se on varmaa, ettei yksikään profeetta ole täydellinen. Siksi profetia on vajavaista ja sen pitää olla sitä. Muutenhan me olisimme jo poistuneet täältä Jumalan luo.

Sitä ennen täyttyy Niilo Ylivainion profetia, kun mustat pilvet saapuu maamme itärajan ylle ja uskon että vasta ensi kesänä Lapista suomineidon niskasta alkaen, Venäjä tulee maahamme. Sitä ennen Omerin laskenta päättyy morsiamen pois ottamiseen. Saattaa tulla pitkä ja kylmä talvi.

Koetelkaa!

 

Takaisin