Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
12.8.2018
 

Venäjä parempi kahdesta pahasta!

Katselin tuossa Espanjan tilannetta kun sinne tulee solkenaan Afrikasta yli väkeä, eikä mitenkään ihanaa porukkaa, vaan sellaista jotka laumana rynnii mm. ruokakauppaan, hävittää kaiken ja lähtee jatkamaan, kuin heinäsirkkavitsaus.

Ei ole helvetistä kaukana kun tuo joukko saapuu Ruotsin läpi maahamme, joka ottaa heidät avosylin vastaan. He eivät enää ole varpaisillaan, vaan heihin yhtyy jo maassa olevat ulkomaalaisjoukot, joskaan ei tietenkään läheskään kaikki, vaan ainoastaan ne jotka eivät halua elää maassamme sääntöjen mukaan, eivätkä kunnioita maamme turvallisuutta.

Heitä on nyt tulossa sieltä satoja tuhansia, kohti pohjolaa, aivan kuten kolme vuotta sitten syyskuussa kävi. Sitä ennen on parempi että Venäjä tekee jotain radikaalia Suomen suhteen, kuin että joudumme pitämään rajaa länteen auki. Parempi avata se itään, niin kuin Tukholman profetia asiaa valottaa.

Joskin Suomi leikkautuu keskeltä poikki ja sen toinen puolisko menee Venäjän valvontaan ja toinen jää Suomelle, joka sulkee rajat ja kaupungeissa alkaa ahtaat oltavat, niin suvakeille kuin maahanmuuttajillekin. Maahanmuuttajat eivät pian sen jälkeen katso sille mitään merkitystä, onko joku suvakki, vaan jos suomalainen, niin henki on vaarassa heti. Siinä täyttyy porton repiminen alas pedon selästä ja porton loppu.

Koko Suomi joutuu ahdinkoon. Ei ole helppoa venäläistenkään miehittämällä puolella, jos ei ole helppoa miehittämättömän Suomenkaan puolella, koska hallituksia ei tule olemaan, eikä valvovaa poliisijoukkoa, koska valtion kassa on tyhjä. Tulee olemaan vain hyviä ja pahoja ihmisiä.

Älä jää siihen aikaan, vaikka siinä ajassa on hyvätkin puolensa. Siinä ajassa tapahtuu maailmanhistorian suurin herätys.

 

Takaisin