Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.6.2018
 

No nyt eletään jännän äärellä OIKEESTI!

Putin ja Trump tapaavat Helsingissä. Tässä ei olisi muuten mitään kummaan mutta kun Trump haluaa tavata Niinistön ennen tuota kokousta ja kyse ei takuulla ole mistään kahdenkeskeisistä pikkuasioista, vaan pohjustus sille mistä Trump ja Putin tulevat sitten päättämään. Siinä voi olla koko Suomi myytävänä, kuten pahoin pelkään. Suomesta tulee Venäjälle etupiiri, vastalahjaksi Lähi-Idän asioille. Tälle olisi raamatullisiakin perusteita Hesekilein kirjaan nähden mutta sitä on vaeikea alkaa todistella. Ne ovat kaikki sellaista vertauskuvaa että jokainen voi valita haluamansa maan symbolisoimaan jotakuta hahmoa. Noh, minä olen Suomen sieltä löytänyt ja uskon että Suomella on erityinen tehtävä maana ja ristinkantajana lopunajoilla.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806282201042344_pi.shtml

 

Takaisin