Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.2.2018
 

NYT TEHDÄÄN SALAKAVALAA JUONTA

Olen odottanut koko tämän 11 vuotta suomalaista päätöstä joka katkaisee KERRALLA Venäjän ja Suomen välit. Nyt sellainen tuli yhtäkkiä ja vieläpä silloin kun Putin on sairaana.

Nimittäin nyt puhutaan Venäjällä huolestuneeseen sävyyn EU:n Nato Shengenistä, jolla on tarkoitus sallia Naton joukkojen maahantulot ilman isäntämaan päätöstä.

Nato siis voisi tulla Suomen itärajallekin vaikka heti tämän allekirjoituksen jälkeen.

Nato ostaisi maa-alueita sieltä täältä ja rahaa ja myötätuntoahan riittäisi. Kohta koko maamme itäraja olisi täynnä Naton tukikohtia, EIKÄ SITÄ VENÄJÄ SALLISI, vaan se tulisi ja ottaisi puskurivyöhykkeensä välittömästi haltuunsa. Ja kaiken lisäksi juuri sillä samalla tavalla ja syy-yhteydellä mistä Tukholman profetia antoi minun ainakin ymmärtää sen viestin.

Ihmiset ovat kaikkialla aina naureskelleet profeettojen puheille Venäjän miehityksestä ja sen utopistisesta syystä, miksi sitä kiinnostaisi pieni pohjoinen Suomi. Kuitenkin tänä päivänä jokainen kilometri läntistä maarajaa, kiinnostaa Venäjää, varsinkin kun sitä on meillä pituudeltaan kolmannes koko sen läntiestä rajasta, 1300km. Se ei ole siis mikään vähäpätöinen, etenkin kun Nato on nyt Norjassa mutta Shengen sopimuksella se on noin 100km Murmanskista ja saman verran Pietarista. Se ei ole mikään pikku syy!

Ja jos Natsi Saksaa kiinnosti sekä Norja että Suomi silloin, samoin kuin Venäjää, niin mikä siitä olisi muuttunut vähemmän kiinnostavaksi geopoliittiseksi alueeksi.

 

Takaisin