Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
6.12.2017
 

Profetaalista: Euroopan ja Aasian yhdistävä silta loisti sinivalkoisena

Silta valaistiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi sinivalkoisin värein. Se tunnetaan myös niin kutsuttuna 3. Bosporinsalmen siltana ja se yhdistää Aasian Eurooppaan Turkissa. Sillan pilarit yltävät 322 metriin merenpinnan yläpuolelle, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista silloista. Sillan huiman leveyden, 59,5 metriä, vuoksi se on yksi maailman leveimmistä riippusilloista. Sillan kokonaispituus on 2146 metriä. Sillalla on useita kaistoja autoliikenteelle ja kahdet junanraiteet, joten silta sallii poikkeuksellisen suuren liikenteen.

Suomi on lopunaikojen profetaalinen kansa, jonka kautta lähtee maailmanlaajuinen sanoma pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa. Se tulee leviämään myös Aasian perimmäisiin nurkkiin saakka ja siksi tämä silta kuvannollistaa meille lähitulevaisuutta.

Kaikki se alkaa kun morsiamen ylösotto ensin tapahtuu ja Suomen profeetta pääsee työnsä alkuun ja saapuu Inarista Turkuun.

 

Takaisin