Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
19.8.2017
 

Turussa Suomen ensimmäinen vakava islamistinen terroriteko

Miten joku voi sanoa näin? Ei puhuisi jos oma tytär olisi nyt kylmiössä.

Suvaitsevaisuus ”suvakismi” saa yhä demonisempia piirteitä

Edelleen lähtökohta on uskovilla se tosiasia minkä Raamattu meille ilmoittaa. Hedelmistä te puut tunnette, eikä paha puu tee hyvää hedelmää. Islam ei ole onnistunut tekemään ainoatakaan hyvää hedelmää mutta koko sen verinen historia on täynnä kammottavia hedelmiä. Sen kaltaista pitää karttaa!

Suvaitsevaisessa on sellainen jännä piirre, ettei se katso ollenkaan uskonnon suuntia kuin tietyissä asioissa. Hyvin usein juuri fanaattinen homouden kannattaja on suvaitsevainen riippumatta ollenkaan uskonsuunnasta mutta paljonkin heti sen vahvuudesta ja suhteesta Kristukseen.

Samoin ne uskovat ovat monesti yltiöpäisiä suvakkeja joiden taustalla on vahva tekojen usko, joka perustuu Jeesuksen veren ohittamiseen omin hyvin teoin.

Suvaitsevaisuuteen vaikuttaa nimenomaan synnin suvaitseminen ja täydellinen umpisokeus koko ajatusrakennelmalle sille mitä se sana kokonaisuutena tarkoittaa. Niinpä hyvin viisaatkin ihmiset valitsevat saatanan puolen tavoitteet saattaa maa täyteen turmellusta ja väkivaltaa.

Mutta mitä Raamattu sanookaan lopunajoista tässä suhteessa? Minä annan heidän mennä, sokeutan heidät, jotta synti tulisi heissä suureksi. Vanhurskas pyhittyy entisestään vanhurskaudessa ja se joka maailmaa seuraa, sen maailma sokaisee ja se maailman virran mukana sitä seuraa.

Ei siis ole ihme miksi se sama ryhmä edustaa niin monella suunnalla samankaltaista demonista koukutusta, homouden salliminen, islaminuskon salliminen ja sen halailu, ääriateismin osien ottaminen mukaan omaan teologiseen käsitykseen ja kaikki tämä johtaa Kristuksen veren merkityksen kadottamiseen. Antikristuksen hengen työ tässä on selkeästi taustalla.

 

Takaisin