Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
2.6.2017
 

Jos joku vielä luulee ettei mikään mene profetaalisen sanoman mukaan…

– Jos Ruotsi liittyy Natoon, on sillä itsestään selvästi negatiivinen vaikutus kahdenvälisiin suhteisiimme. Meille se tarkoittaa, että Nato laajenee kohti rajojamme, ja vieläpä Ruotsin alueelta, presidentti Vladimir Putin sanoi uutistoimisto TT:lle Pietarissa.

Venäjän presidentti sanoo, että Ruotsin Nato-jäsenyys olisi Venäjälle uhka, jolle ”sopivaa vastausta tulisi harkita”.

– Tietenkään se ei tarkoita sitä, että me tulemme hysteerisiksi ja laitamme ohjuksemme valmiiksi, mutta me harkitsemme sopivaa vastausta. Se olisi jälleen yksi uhka Venäjää vastaan, Putin sanoi.

Puolustusliitto Natolla on 28 jäsenmaata, joista 21 kuuluu myös Euroopan unioniin ja joiden joukossa ovat muun muassa Tanska, Norja ja Islanti. Suomi ja Ruotsi eivät ole Naton jäseniä, mutta molemmat maat ovat mukana Naton rauhankumppanuusohjelmassa sekä Euroatlanttisen kumppanuusneuvoston jäseniä.

Nato puolustaa hyökkäykseltä ainoastaan jäsenmaitaan.

NINA DALE
nina.dale@iltalehti.fi

 

Käsittääkseni tämä on osapuilleen se piirustus, mikä on kymmenittäin profeetat tuoneet kaikille ihmisille etukäteen tiedoksi.

Eikä siinä kaikki, vaan kun profetioiden nyansseja tutkii, niin niistä löytyy huikea määrä lisäinfoa ja kun ne kaikki liittä toisiinsa, voi huomata ettei ne ole ristiriidassa keskenään. Asialla ei siis ole mikään muu kuin yliluonnollinen tiedonlähde. Mikään siis ei ole sattumaa, vaan pilkuntarkkaa Jumalan tuomaa profetiaa.

Maailmassa ei tapahtdu mitään sattumalta ja sitä Jumala on koittanut teille/meille osoittaa kaikki maailman ajat alusta tähän päivään. EI OLE SATTUMAA!!!

Oletteko koskaan kuulleet universuminn mahdottomimmasta yhtälöstä? Kerron:

Eräs alus upposi Walesin edustalla joulukuun 5. päivä vuonna 1664 ja sen 81 henkisestä miehistöstä hukkui kaikki paitsi yksi… https://www.youtube.com/watch?v=KceIUJASTLg&feature=share

Ja jos jokaisen miehen nimi oli sama… mieti miten mikään muukaan voisi olla enää sattumaa!? OPETUS: Ei mikään ole sattumaa!

 

Takaisin