Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.5.2017
 

Hedelmistä te tunnette – paha puu tekee pahaa hedelmää

Tämä juttu ei ole tarkoitettu suinkaan alistamaan naisia tai millään tavalla mollaamaan naisia. Jokainen uudestisyntynyt tietää kyllä mitä tarkoitan. Eihän Jumala miestäkään synnyttämään osoittanut, joten kyse on vain ja ainoastaan ihmisen typeryydestä tehdä Jumalan tahtoa vastaan. Tätä tekee miehet siinä missä naisetkin, soditaan Jumalan tahtoa vastaan. Paavali vain varoitti vakavasta vaarasta, ettei nainen saa olla seurakunnassa paimen.

Suomen luterilainen kirkko lankesi pahasti luopumuksen tielle, joka on jatkunut kuin pitkä liukumäki ja se on murehduttanut Jumalaa, vaikka kirkkomme ansiot kaikkina vuosisatoina ovat olleetkin varsin paljon Jumalan mieleen. Kaikki kärsivällisyys on kuitenkin loppumassa, eikä Jumala aio asettua estämään kirkon omavoimaista lihallista tahtoa, vaan se saa saastuttaa itse-itsensä… kuten se tekeekin.

Monikohan tiesi että tämä sama luopumus alkoi vuonna 1948 kun Tanskassa vihittiin ensimmäinen naispappi. Se oli sama vuosi kun Israel valtio perustetaan ja se tarkoittaa myös että viimeiset ajat alkoivat, eikä tämä sukupolvi poistu, kunnes Jeesus palaa näkyvällä tavalla.

Tämän jälkeen yksi toisensa perään, kunkin maan kirkko alkoi vihkiä naispappeja seurakuntiin mutta pitivät muka verukkeena sillä ettei piispainkokoukseen saanut osallistua naiset.

Mutta Suomen luterilainen kirkko oli se kaiken sinnikkäin luopumuksen viimeinen ankkuri kiinni Jumalan sanan kalliossa ja se pääsi irti ajelehtimaan vasta vuonna 1988 jonka Jumala osoitti heti perään kasinotalouden ja -90 luvun laman muodossa maallemme, että se oli tehnyt teon Jumalan sanaa vastaan. Sitä symbolisoi vuoden 1992 Raamattu, joka on irvikuva Jumalan sanasta. Se oli ensimmäinen hedelmä ja tuloksena pahan puun paha hedelmä.

Seuraavaksi heti perään, vanhoilinen kirkkome naispappien vyöryessä virkoihin, se alkoi mm. antaa kirkon tiloja jumalattomaan käyttöön, kuten seurakunnissa alettiin pitää viihteellisiä tilaisuuksia. Mutta paljon myöhemmin ns. metallimessuja, joka on tunnetusti satanistimusiikkia ja sittemmin sateenkaarimessuja homomyönteisille ihmisille. Luopumusta luopumuksen perään ja puu alkoi näyttää ettei yksi paha hedelmä ollut sattumaa.

Sitten alkoi aivan uusi aikakausi ja uusi kauhea sato kasvaa tuossa valtion kirkkopuussa. Homolakia alettiin vyörryttää väkisin Suomen lakiin ja taustalla oli erityisesti naiset, jotka tahtoivat ajaa vähemmistöjen asiaa oman heikkouden vuoksi naisasian rinnalla emotionaalisuutensa vuoksi, joka oli tämä Jumalan tietämä naisen heikko lenkki, johon saatana tarttui jo puutarhassa, saaden Adaminkin mukaansa. Näin kävi luterilaisessa kirkossa 2000 luvulla kun homoasiaa alettiin viedä eteenpäin, niin eduskunnassa, kuin kirkossa.

Esiin pomppivat kaapeistaan niin lesbo- kuin homopapitkin ja hännän huippuna vielä seksuaalisesti kieroon kasvanut Imatran kirkkoherra Olli Aalto, joka on sekä naimisissa oleva mies, että lastensa isä, että samalla joku leikattu epänormaali ”Marjasisko” joka haluaa olla lesbosuhteessa vaimonsa kanssa. Voiko enää kauheammin mennä sekaisin ihmisen minäkuva?

Nyt oltiin saatu oikein mätähedelmien vuori pahanpuun oksille roikkumaan ja haisemaan pahalle.

Kuvateksti: Pyysin veljeämme Jouko Hackzellia tekemään kuvat kertomani perusteella ja voin ilokseni todeta että ne olivat juuri sellaiset mitkä minä näin.

Ja sato senkun pahenee, enää se ei ole pelkästään mätä, vaan nyt se on myrkyllinen ja piikikäs, kun naispapit ovat saaneet suuren vallan. Irja Askola ja Kari Mäkinen luopumuksen keulakuvina, osoittavat seurakunnalle helvetin portin ovia, laskemalla ensin homot sisälle siunattavaksi ja nyt he avaavat ovet myös itselleen saatanalle, Islamille.

Luterilainen kirkko veljeilee Islaminopin kanssa ja on jo epävirallisesti tunnustanut niiden Islamin jumalan, saatanan olevan luterilaisen kirkon Jumala. Samalla Kari Mäkinen on itse vapaamuurari ja siellähän on sama herra. Kirkoista onkin poistettu ristisymbolit ja asetettu sen tilalle okkultistinen kolmio/silmä symboli. Kirkko on siis lopullisesti mennyt kuolonkorinaan, sen ruumis vaikeroi ja seurakunta lähtee sieltä pakokauhun vallassa pois, koska osa näkee mihin kirkko on menossa. Sitä oikein nostetaan pedon selkään ja sen porton pää on täysin juovuksissa haureuden viinistä joka on tämän pahan puun hedelmien saastaista mehua.

Edessä on enää kirkon loppu ja kuolinparkaisu. Kirkko puoltaa maahanmuuttoa ja jopa suojelee islamin invaasiota maassamme. Kirkolla on kätyreitä, naispappeja, joiden aktiivinen rooli on vaikuttaa yhteiskunnassa siten että se jopa kiertää lakia ja opettaa maahanmuuttajia kiertämään Suomen lakia. Se villitsee kansaa ja tekee jopa laittomuuksia, jotta se saa tahtonsa läpi ja islamistit pääsee maahamme massoina. Juuri tämä massamuutto on se pelottava osa tätä prosessia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minä näin tässä yksi päivä näkyviestin ja näin siinä kaksipäisen porton, jota yltiösuvaitsevaiset naispapit ja muut samanhenkiset eksyneet ihmiset, sekä myös nämä maahanmuuttajat, kaikki yhdessä avustivat nousemaan pedon selkään. Siinä oli paljon ihmisiä ympärillä tukemassa juopunutta porttoa, joka ei nähnyt eikä kuullut enää muuta kuin sen sijansa missä se oli. Portolla oli pulskat naisen kasvot ja luihin miehen kasvot. Arvasin niiden osoittavan tiettyjä henkilöitä mutta ne jäivät mieleen. Mutta itse peto vihasi koko sydämestään tuota porttoa ja vain odotti milloin se saisi tuhota porton.

Kuvassa taustalla ihmiset juoksivat pakoon kauhuissaan koska ne tiesivät että tuo peto tuossa johtaa kaikki siihen osalliset Helvetin porteille ja siitä alas.

Sitten aikaa kului kun peto ja sen kätyrit olivat saaneet vallan, he olivat täysin kyllästyneet katselamaan näitä suvaitsevaisia ihmisiä, jotka eivät olleet muuta kuin koko heidän ideologiaansa vastaan olleet koko ajan. He vihasivat tuota porttoa ja sen seuraajia, kunnes heidän ei enää tarvinnut pelätä seuraamuksia. Niinpä välittömästi kun pedon ei tarvinnut pelätä porton tuhoamisen seuraamuksia, se repi tuon juovuspäissään olevan porton selästään, riisui sen alasti, tappoi ja poltti sen ruumiin. Samaan aikaan pedon seuraajat ottivat esiin sapelinsa ja hakkasivat kappaleiksi kaikki porton hännystelijät joita hekin vihasivat koska olivat joutuneet näyttelemään yhteistyöhaluisia. He vain vihasivat heitä ja sen näki heidän silmistään. Tuho oli totaalinen, eikä sen jälkeen enää ollut porttoa. Paha puu oli kuollut ja se ei tekisi enää hedelmää!

 

Takaisin