Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
11.5.2017
 

Sisaren oivallus Omerin laskennasta

Terve Jarmo

Eilinen keskustelu palstallasi vahvisti minulle yhden jutun. Tässä viestiketjussa alla pitäisi olla tuo jakolasku, jossa tulokseksi saadaan 78,6.
Nimimerkki ***** kirjoitti Olav Rodgen profetiasta. Siinä Olav Rodge kertoo ”Olinhan puolivälissä 79 vuotta.” Olav Rodge on ollut tuon saadessaan 78 ja puoli vuotta vanha. Mikä merkillinen yhteensattuma. Täsmää jakolaskun 236/III = 78,6. Talvisota syttyi v. 1939 ja siihen lisätään 78,6 = 2017,6.

Sitten toinen jakolasku, joka on tuossa alla myös. Vaivanaika kestää 3,5 vuotta. Sekin tulee tuosta merkkipylvään laskemisesta.

Sitten sinun kuusikuvasi. Siinä oli kolme riviä kuusia roikkumassa optisesti ylhäällä. Kaksi kuusiriviä alempana ja lähekkäin. Kolmas ylempänä ja näistä kahdesta kauempana. Vanhan ajan auto oli nousemassa kohti kolmatta kuusiriviä. Ympärillä olivat korkeat kinokset lunta, aivan kuin tänä keväänä. Vanha auto voisi viestittää perinteisestä sanomaa. Kuusi taas on aina vihanta puu (sanoma), ja kansanperinteessä kuusi katsottiin suojelevan taloa. Vainajien nimet ja kuolinaika kirjoitettiin usein puun kylkeen.

Kaksi erillistä asiaa, mutta on niissä yhteistä.

Siunausta ja varjelusta sinulle,

*******, kirjekyyhkynen

 

Takaisin