Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
18.4.2017
 

Yöllinen uni lisäsi ja yhdisti Suomen miehitys profetioita

Huomatkaa Suomen lippu väärinpäin, risti väärinpäin!

Sain viime yönä sellaisen sanoman että minulle näytettiin kuin omina Facebook kavereina ns. ”nuivat” jotka yhdistin 2014 saamaani kevät profetiaan jossa odoteltiin lumien sulamista jollain Venäjälle vievällä portilla Ivalon ja Nellimin tiellä tai Rajajoosepin tiellä, kun lumi oli vielä rinnan korkeudella.

Ystäväni lähtivät Ivaloon hotelliin odottelemaan ja minä jäin vartioimaan porttia. Sitten yhdessä hetkessä aurinko alkoi paistaa ja lumi suli hujauksessa ja aamulla ystäväni tulivat Venäjän lippuja heilutellen huudellen venäläisiä iskulauseita. Se oli hämmentävää!

Minua siis jäi mietityttämään tämä että miksi minun kaverit heiluttelee Venäjän lippuja?!

En koskaan ole pitänyt profetiaa pilkkanani enkä usko että mitään turhaa saamme niissä nähtäväksi, joten joku jännä pointti tässä olisi.

No se selvisi oikeastaan johtopäättelyllä ja viimeöisellä unella, jossa minulle näytettiin kuinka Venäjältä tullaan salaa Suomeen ja salaa Venäjälle. Rajalla oli jokin reitti jota tämä sanoma kulki läpi siitä ja ymmärsin siinä unessa että meillä Suomessa on jo valtavasti niitä jotka sanovat olevansa itsenäisen Suomen asialla ja vaalivat hyviä asioita, kuten pakolaiskysymys ja sitten kuitenkin taustalla he ihailevat Putinia ja Venäjää. He haluaisivat että Venäjä tulisi ja pelastaisi Suomen tästä tilanteesta ja olisivat siis valmiita ottamaan ”vihreät miehet” tänne jotta me pääsisimme eroon näistä meidän nyky ongelmistamme, kuten pakolaiset ja nykyinen johtomme, johon kaikki ovat jo täysin kyllästyneitä. Venäjä siis tarjoaisi salaisen reitin kautta jotain tänne mikä aikaansaisi Venäjän invaasion suomalaisten itsensä pyynnöstä, aivan kuten itäinen Ukraina.

He itse asiassa olivat ne bussissa istuneet kasvottomat kaverini jotka ovat tuolla Facebookissa. He ihailevat Ilja Janitskinia, joka on MV lehden päätoimittaja ja he haluavat siitä oman presidenttiehdokkaan Suomeen.

Ilja taas on entinen Banditos kerhon jäsen ja kuka tietää edelleenkin, joten en luottaisi siihen sentin vertaa. Hän taas ihannoi Valdimir Putinia joka mitä ilmeisimmin tukee MV lehteä. Putin taas tunnetusti ihailee näitä prätkäkerhoja, kuten Yön Sudet, jonka kunniajäsen hän on.

No tässä onkin jo vaarallinen yhtälö melkein valmis ja selitys lopulle, miksi ja mitä reittiä Suomen miehitys tehdään. isänmaalliset sen avaa!

Se tehdään suomalaisten omasta vaatimuksesta ja pyynnöstä tulla tänne!

 

 

Takaisin